reklama

Kwietniowki 2015

Dzień dobry,

Myla nareszcie wieści od Ciebie. Dobrze że wszystko ok ufff... i oby tak dalej, jak najdłużej. Trzymam kciuki :))

Doli a gdzie Ty się podziewasz?
Miłego dnia dziewczynki. Ja idę śniadanko robić i zabieram się za dalsze sprzątanie (goście tuż tuż i trzeba chatę ogarnąć ) :-)

reklama
hej

nie było mnie trochę, bo potrzebowałam czasu....hmm dla siebie chyba, żeby się odstresować..udało się trochę ale nie az tyle co mogłoby

byłam dzisiaj na wizycie to co wiem:
młode główką na dół, nie wiadomo ile waży, mierzy, nic oczywiście niech żyje LuxMed oby to była moja ostatnia wizyta tam bo to tylko strata czasu, grzebanie w nadwoziu paluchami z komentarzem, że szyjka ok zamknięta, nie skrocona-żadnych szczegółów ale w sumie wystarczy mi to, przecież wprawny gin a taka jest ta babka, zauwazyłaby jakby było coś nie tak. poleciła dalej zazywać duphaston, a ja mam dziś ostatnia tabletkę i mam nie brać do kolejnej wizyty u nowego gina..hmmm.. to na ten stawiajacy się brzuch, bo nie powinien tak się napinać...

Myla jak sie czujesz dzisiaj? lepiej? spokojniej? teraz napewno malutka nie wypadnie :-)

i ogólnie strasznie duże dfzieciaczki macie, aż zazdroszczę, bo mój to szczypior chyba :/ dowiem się za tydzień w czw. ile ma, już nie mogę się doczekać

zobiłam napad na allegro bo po posortowaniu szmatek dla małego przeraziłam się, że mam tylko tyle :/ ;/ --> IMAG5226.jpg
od lewej dwa rzędy to rozm 62 reszta to 68 tak wieć musze dokupić....
przyszła mi koszula szpitalno-karmienna, fajna jest :-) mam zamiar w ten weekend pokupować wszystko do szpitala już i zamknąć torbę

buziaki

Załączniki

• IMAG5226.jpg
    IMAG5226.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 73
Hej:)
Myla, dobrze, że założyli, mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza.
Doli, fajnie, że się odezwalas, bo o Ciebie też już się martwilysmy. Na szczęście masz jeszcze te prywatne wizyty,to wszystkiego sie dowiesz, ważne,że jest ok:)
A jak z infekcja, wyleczylas?
Jaką masz koszule do karmienia?

Doli super ze infekcji juz nie ma :tak:
Koszulka fajna :)
Ja lubie tylko bluzkowe ze spodniami lol :p

No rzecz nie ta duzo , ale wiesz jak to jest , dzieci szybko wyrastają z ubranek ...

Mam nadzieje ze wizyta w czwartek bedzie bardziej owocna :)

Karina ja też lubię najlepiej szorty i na ramiączkach no ale do szpitala to nie bardzo bo co chwile gacie w dół :P oj czw, się nie mogę doczekać :-) no i najważniejsze, że zaczęłam się ruszać tzn pranie wstawiłam :-D:-D:-D:-D jak to cieszy :-D:-D:-D:-D i od soboty obżeram się czekoladowymi lodami z lidla :zawstydzona/y: codziennie czekolada, wafle w czekoladzie:zawstydzona/y: nie wiem co we mnie wsątpiło.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

milia polecam bo materiał całkiem fajny, grubszy taki i bawełna, w tamtej ciaży kupiłam te szare wory rozpinane po bokach ale to była tragedia, jakiś poliester i w ogóle syf.....

Doli bardzo ladna ta koszula ale cena :nerd::nerd: ja kupilam zwykle za 15 zl w auchanie kopertowe przy biuscie
po wyjsciu ze szpitala i tak nie mam zamiaru w takich chodzic :)

dzisiaj mi sie zle spalo :( choc znowu spalam do 9,30 :) :)

obiecalam sobie ze nie bede szalec z ciuszkami dla dzidziula a wczoraj znowu przyszla paczka z ciuszkami dla maluszka w rozm 74+
124 szt hahaha (jestem swirem:-D) ale nie moglam sie oprzec jak kosztowalo 99zl a wiele rzeczy w srodku z metkami jeszcze

tata mial mi w Niemczech kupic proszek do prania dla niemowlat ale zgodnie z tym co pisalyscie nie kupil :-D musze zakupic sama i w koncu ta wielka mase ubranek poprac (ale tylko te do rozm 68 reszta pojdzie do kartonu :))

babydust no wiem, że nie najtańsza ale sa droższe a chciałam taką która potem tez ubiorę do karmienia w domu itp. jeszcze staniki muszę sobie kupić te z h&m takie szmaciaki

macie kogoś do polecenia ze sprzedających na allegro ????? :D

reklama
babydust, gdzie Ty wynajdujesz takie okazje na allegro? Ja nigdy nie mogę nic okazyjnego znaleźć :-(

Doli, no niestety, Luxmed to Luxmed. Jakie dogadalam ze swoim ginem, że mi co wizytę szyjkę na usg mierzy, tylko mam mu przypomnieć ;-).

O 11 mam usg to obowiązkowe po 30tc, trzymajcie kciuki ;-). Jutro wizyta, ale dałam ciała trochę, bo powinnam na nią zrobić badanie przeciwciał. Wykonałam je dziś, a mi babeczka mówi, że wynik za 2 dni robocze...Trudno ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry