hej
nie było mnie trochę, bo potrzebowałam czasu....hmm dla siebie chyba, żeby się odstresować..udało się trochę ale nie az tyle co mogłoby
byłam dzisiaj na wizycie to co wiem:
młode główką na dół, nie wiadomo ile waży, mierzy, nic oczywiście niech żyje LuxMed oby to była moja ostatnia wizyta tam bo to tylko strata czasu, grzebanie w nadwoziu paluchami z komentarzem, że szyjka ok zamknięta, nie skrocona-żadnych szczegółów ale w sumie wystarczy mi to, przecież wprawny gin a taka jest ta babka, zauwazyłaby jakby było coś nie tak. poleciła dalej zazywać duphaston, a ja mam dziś ostatnia tabletkę i mam nie brać do kolejnej wizyty u nowego gina..hmmm.. to na ten stawiajacy się brzuch, bo nie powinien tak się napinać...
Myla jak sie czujesz dzisiaj? lepiej? spokojniej? teraz napewno malutka nie wypadnie :-)
i ogólnie strasznie duże dfzieciaczki macie, aż zazdroszczę, bo mój to szczypior chyba :/ dowiem się za tydzień w czw. ile ma, już nie mogę się doczekać
zobiłam napad na allegro bo po posortowaniu szmatek dla małego przeraziłam się, że mam tylko tyle :/ ;/ -->

od lewej dwa rzędy to rozm 62 reszta to 68 tak wieć musze dokupić....
przyszła mi koszula szpitalno-karmienna, fajna jest :-) mam zamiar w ten weekend pokupować wszystko do szpitala już i zamknąć torbę
buziaki