reklama

Kwietniowki 2015

hellooo, mdłosci od wczoraj nie mineły. Wiec mam juz nie wieczorne ale trwałe. Na szczęscie bez zwrotów ze sie tak wyrażę.

Dziewczęta stosujace olej kokosowy - jakiej firmy polecacie? Słyszałam ze oprócz własciwości odzywczych jest super jako kosmetyk nawilzajacy :)

Wyrzucaja mnie dzis z pracy ( w sensie z pokoju bo rozmowy kwalifikacyjne trwaja a jako ze mam najładniejszy i najwiekszy pokój to maja byc u nas) i jutro rano wiec chyba pójde w koncu te badania porobić :)

reklama
Doliores, super wieści! Mi gin zalecił ' odpoczywajaco-spoczynkowy tryb zycia' - mam to na piśmie, wiec mąż nie ma juz nic do gadania :-P. Odpoczywaj i się nie stresujące (i kto to mówi...;-))

Ann90 - na pewno cos się wymyśli, może popytaj jakiegoś prawnika jak nic nie wymyslisz?

Hej dziewczynki, Witam się z rana i lece na miasto na jakies zakupy....Zrobiłam wczoraj i ciasto i ciastka i ruszyć ich nie moge przez ten cukier wiec trzeba z domu uciekć :zawstydzona/y:

Żebym nie była samotna to narobie Wam apetytu sesese :-D
IMG_20140825_134616.jpgIMG_20140827_103800.jpg

Załączniki

• IMG_20140825_134616.jpg
    IMG_20140825_134616.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_20140827_103800.jpg
    IMG_20140827_103800.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 103
HEJ BRZUCHATKI :p

Jejku jak czytam ile leków musicie brać to aż ciarki przechodzą ale czego się nie robi dla dzidziola.

Mnie cycory dalej bolą i rosną :szok: i tak ma spore a nawet nie chcę myśleć co będzie dalej. Od słodyczy mnie odrzuciło jak w poprzedniej ciąży i właściwie na nic ochoty nie mam. jem bo muszę i tyle.

Już nie mogę się doczekać poniedziałku i podglądania dzidziola :happy2:

Miałam o coś zapytać i mi wypadło z głowy hmmm skleroza ciążowa :cool2:

reklama
hej mamuśki ;) ostatnio tylko was podczytywałam, bo nie miałam nawet siły pisać. Zasypiałam na stojąco i te obrzydliwe mdłości ;/ Aaaale już wszystko minęło, od 2 dni wiem, że żyję :P
Dygotkaa - moje cycochy też rosną w siłę :P a booooolą!!!
Myla Novak - przesadziłaś z tymi zdjęciami... to wszystko wygląda tak apetycznie :D mmmm :D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry