Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No rzuciłam ale we wcześniejszych ciążach tez rzucałam i nie wywalalam tak bardzo!!! Jak tak będzie do końca to chyba z 40 przybiorę!!!!Rzuciłas fajki?! Większy apetyt?! Bo napewno twoj metabolizm zwolnił i pewnie jeszcze sie nie ustosunkował do nowej sytuacji.
Ja w pierwszej ciazy jak rzuciłam papierosy do w przeciągu 5-6tyg 5kg wrzuciłam mimo ciągłego ruchu i ciężkiej fizycznie pracy...
W ogole co do fajek to non stop slysze żeby nie rzucac totalnie...Ja rzuciłam bo nie chce mieć wyrzutów sumienia gdyby cos się stało ale powiem szczerze ze mam taka kur...ice ze może być logiczne to całkowite nieodstawianie 
A cholerka wie jak cukier, nie mam glukometru czekam na wizytemyla a jak twoje cukry ?
. W pracy młyn, szykują się duże nadgodziny we wrześniu...wczoraj dano mi do zrozumienia, że oczekują ode mnie zostawania po godzinach, oczywiście odmówiłam. Jak będą naciskać, to będę musiała im w końcu powiedzieć, masakra :-/.