• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki &&& fajnie, ze w końcu jest ta komoda :-)

Asia, gratki!

Hmm, nie słyszałam o tym wirusie i nie chcę o tym wiedzieć, chyba że można się przed nim jakoś uchronić...

reklama
Pat masakra... Człowiek całą ciąże się strsuje.. A niby to taki spokojny stan ma być bez nerwów...
Chyba zacznę znów używać detektor tętna bo osiwieje już całkiem...

Ja tym razem w ciazy jestem bardzo z wagi zadowolona nie na darmo mam 8 miesiecy na diecie :) nie cale 6 kilo przytylam
no ale jesli wezmie sie pod uwage ze wage startowa mialam o 13 kilo wieksza niz w ciazy z corka i o 9 kilo od ciazy z synem to suma sumarum i tak nie wychodzi malo :(
no ale przynajmniej wierze ze tym razem szybko wroce do formy - po synku gdy przytylam 18 kilo nigdy nie wrocilam juz do rozmiarow sprzed ciazy :( :( :(

Ja tym razem w ciazy jestem bardzo z wagi zadowolona nie na darmo mam 8 miesiecy na diecie :) nie cale 6 kilo przytylam
no ale jesli wezmie sie pod uwage ze wage startowa mialam o 13 kilo wieksza niz w ciazy z corka i o 9 kilo od ciazy z synem to suma sumarum i tak nie wychodzi malo :(
no ale przynajmniej wierze ze tym razem szybko wroce do formy - po synku gdy przytylam 18 kilo nigdy nie wrocilam juz do rozmiarow sprzed ciazy :( :( :(

I ja właśnie tego się obawiam, wiem, że ciąża i wiek swoje robi i nie można mieć wagi kak nastolatka całe _życie, ale lubiłam siebie taką jaka byłam przed ciążami, po pierwszej zostały mi 3-4kg i nie mogłam ich zgubić przez 5lat, a teraz jak znów zostanie mi 3-4 to będzie już koło 8 wiecej niż przed ciążami, a to już dużo. Ja jestem z natury zbyt leniwa, żeby ćwiczyć, diet też nie bardzo umiem trzymać i zostane z tymi kg :'(

Pat no ladnie zestresowalas nas i teraz uciekasz.... nie ladnie...:tak:

Kochane nie dajmy sie zwariowac, gdyby tak myslec to bymy nie wyszly z domu ani nic nie zrobily bo cos sie przydarzy... bo noge skrecimy a tu zlapiemy jakiegos wirusa.. trzeba wierzyc ze bedzie dobrze wszystko i wszystkie doczekamy naszych maluszkow!:tak:

Dziewczyny na powrót do wagi z przed dieta i ćwiczenia a nie leniwe dupki, ja już będę was motywowac :) w 1 ciąży przytyłam 14 kg, ćwiczyć zaczęłam 5 mc po mając jeszcze ok 5-7 kg Wiecej, do roku wszystko zeszło jedząc czekoladę i słodkie inne także nie załamywać mi się tu i nie ma, że nie ma czasu im więcej obowiązków tym lepsza organizacja, ubiegłego roku wstawałam nawet o 5 na bieganie jak wiedziałam że wieczór nie wypali...

Na ostatniej wizycie miałam 10,5 kg na plusie. Liczę, ze się zamknę w 15 kg. Ludze się także, że dużo poleci po porodzie - dziecko ok 3,5 kg, wody to z kg lub więcej, dodatkowy litr krwi, woda zmagazynowana w organizmie, łożysko z pół kilo, to już prawie połowa tego, co przytyłam ;-). Później się zaczną spacerki, sprzątanie mieszkania z wywieszonym jezorem i zegarkiem w ręku, spacery z wózkiem - będzie dobrze, schudniemy! :-)

reklama
Ja juz mam 14 na plusie :( zalamac się idzie. Teraz ponoć się tyje najwięcej. Jeśli to prawda to IDE się pochlastac.

A ja dziś mam wyprawe! Wstaje z łóżka i idziemy po obiedzie na kawę do sasidow 2 bloki dalej :) taaaka będę światowa hehe

Pat weź nie słuchaj takich rzeczy w ogole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry