• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja mam już 9 kg + :(
Pat tak się zastanawiam nad tym wirusem.. Czemu Tobie na wizycie nic nie mówiła? Żadna z nas tego też nie słyszała.. Może to o co$ innego chodziło s ta koleżanka źle zrozumiała? Tak staram się pocieszyć :)
Myla tylko się nie opij za dużo :))

reklama
Natasza no 9 to nie tragedia!!!!!!!!! Ja chciałam się zmieścić w 15 ale został mi kilogram wiec przepadło.

No ochleje się za wsze czasy. Bardziej się boje ze mnie powietrze zabije jak tylko nos wychyle

Witam :] chciałam się tylko przywitać, wchodzilam kilka lat temu na babyboom pod innym nickiem (Zanka1411) ale zapomnialam hasla :wściekła/y:
Mama z września 2009 i planowany termin porodu drugiego synka na 2 kwietnia 2015 ;):tak:

Jeden poród mam za sobą, a teraz okazuje się że drugi lada chwila a ja jestem "zielona" i już nie pamiętam jak to było... :confused: jakieś zaćmienie?

sataga ja jestem tez ciamajda.. na prostej drodze nogi mi sie poplataly i przewrocilam sie .... :tak:

Oj nic nie mówcie ja dzisiaj po drodze do lekarza tak się potknęłam przechodząc przez ulice, że prawie na twarz się wywróciłam. Oj takie zachwianie równowagi to chyba z 10lat temu po pijaku miwałam, normalnie pół jezdni łapałam równowagę, żeby mnie nie prasło, masakra. A Amelka w brzuchu to musiała podlecieć pod same żebra. Potem jak wkońcu ustałam i nie przewróciłam się, to byłam cała obolała taki widocznie to był wysiłek dla moich mięśni żeby mnie w pionie utrzymać :-))

reklama
Oj nic nie mówcie ja dzisiaj po drodze do lekarza tak się potknęłam przechodząc przez ulice, że prawie na twarz się wywróciłam. Oj takie zachwianie równowagi to chyba z 10lat temu po pijaku miwałam, normalnie pół jezdni łapałam równowagę, żeby mnie nie prasło, masakra. A Amelka w brzuchu to musiała podlecieć pod same żebra. Potem jak wkońcu ustałam i nie przewróciłam się, to byłam cała obolała taki widocznie to był wysiłek dla moich mięśni żeby mnie w pionie utrzymać :-))

Dobrze ze gleby nie zaliczylas.

Myla to ty swiatowa dziewczyna bedziesz:-D

Witaj zaneta!

Ja juz wrocilam, wszystko w pozadku powiedzial lekarz, malej za bardzo nie widzialam, wazy okolo 1700.

Pozniej ide z moim do szpitala rozmawiac zebym mogla tam rodzic bo moj gin jednak nie moze, ten szpital jest panstwowy i jest blisko:happy2:

Pizdzi jak w kieleckim tutaj:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry