Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie to samo, ale widzę, że biodra też mi się rozeszły na boki :/W spodnie sprzed ciąży się mieszczę tylko o tyle, że na tyłek jakoś wchodzą. O zapięciu mowy być nie może![]()
Teraz niecale 9 kg na plusie, dzidzia wazy ok 2100 wg piatkowego usg![]()
Ja tym razem w ciazy jestem bardzo z wagi zadowolona nie na darmo mam 8 miesiecy na diecienie cale 6 kilo przytylam
no ale jesli wezmie sie pod uwage ze wage startowa mialam o 13 kilo wieksza niz w ciazy z corka i o 9 kilo od ciazy z synem to suma sumarum i tak nie wychodzi malo![]()
no ale przynajmniej wierze ze tym razem szybko wroce do formy - po synku gdy przytylam 18 kilo nigdy nie wrocilam juz do rozmiarow sprzed ciazy![]()
![]()
![]()
ja u gina ważę w ciuchach 2 kg mniej niż w domuWaga u mamy stara więc wiem, że dobrze nie waży no i rozumiem, że różnica 1 kg mogła by być, szkoda bo z niej waga mi pasowała. Ja od początku przytyłam w sumie 11kg, a od najniższej wagi w ciąży 12,5kg, miałam nadzieję, że w 13-14kg się zamknę, ale z takim przyrostem to pewno 18kg jak nic będzie.w poprzedniej 17było.:-(
nie strasz.... to straszne co piszesz....Ale te nasze maluchy lubią straszyć...
Wiecie co się dzisiaj dowiedzialam ?moja przyjaciolka była u mojej ginki prowadzącej i ta jej powiedziała że panuje wirus który powoduje nagłe zaprzestanie bicia serca dziecka miedzy 26 a chyba 34/36 tygodniem i że u niej w szpitalu w ostatnim czasie kilka takich przypadków było.....juz niech ten mały się rodzi i spokój będzie bo mam czasem dość
![]()
a ze szpitala to za co jeśli mogę zapytać ?Odnosnie druku l4 to ja mam na 100% dostaje wyplate i dodatkowa kase ze szpitala.

Renatka moze nie wliczaja ci jakiejs premii do sredniej ? albo przed zwolnieniem mialas duzo nizsza pensje bo L4 liczy sie jakos srednia z 12 ostatnich pelnych przepracowanych miesiecy sprzed zwolnieniem . czyli jak przez pierwszemiesiace z tych 12 mialas niska pensje potem podwyzka to srednia bedzie nizsza niz ostatnia pensja stad moze i nizsze chorobowe ?
Kochane nie dajmy sie zwariowac, gdyby tak myslec to bymy nie wyszly z domu ani nic nie zrobily bo cos sie przydarzy... bo noge skrecimy a tu zlapiemy jakiegos wirusa.. trzeba wierzyc ze bedzie dobrze wszystko i wszystkie doczekamy naszych maluszkow!![]()

Na ostatniej wizycie miałam 10,5 kg na plusie. Liczę, ze się zamknę w 15 kg. Ludze się także, że dużo poleci po porodzie - dziecko ok 3,5 kg, wody to z kg lub więcej, dodatkowy litr krwi, woda zmagazynowana w organizmie, łożysko z pół kilo, to już prawie połowa tego, co przytyłam ;-). Później się zaczną spacerki, sprzątanie mieszkania z wywieszonym jezorem i zegarkiem w ręku, spacery z wózkiem - będzie dobrze, schudniemy! :-)