• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli mój jest tak nisko że lekarz jak badał na USG główkę to musiał mi wbijać głowice pod kość cipczowa co bolalo...ale mówił że taka mam miednicę i dzięki temu mały łatwiej ze mnie wyskoczy ale to nie oznacza nic złego ;)

Pat hmmmmm... Ale pisałaś ze ci po żebrach wali, u mnie to nierealne max do pępka robi wygibasy...

Kurcze boli mnie :( to nie są skurcze tylko ciągły ból, może więzadła... Nie wiem :/

Ja też mam cały czas ucisku na pęcherz.. Mały jest też cały czas nisko..i kopie czasem nad pępkiem naj wyżej o żebrach nie ma mowy :)

Doli nie schizuj !! Wszystko na pewno jest ok ale jak mały ciśnie się na dole ma ciasno to i brzuch boli.. Mnie wczoraj bolał na dole brzuch..ale ani to skurcze ani nic tylko ewidentnie jakby mały się rozpychał :)

Ostatnia edycja:
Doli okazało się ze na zebra to on mi bąki puszcza bo ma tam dupsko ;p a stopki ma na moim lewym boku na wysokości pępka. Z tym ze on jest długi bo każdy gin mówi że on będzie dlugasny więc żebym szykowała na porodowke 62(ja tyle tez miałam przy urodzeniu) :p

Moj tez glowke ma nisko i tez nieraz mam wrazenie ze zaraz reke na wierzch wywali:/ za to nogami wali pod samymi cyckami i z prawej strony czesto jest gorka. Niewiem czy to nogi czy tylek ;)

Aylin, współczuję, sama ostatnio chorowałam całe 2 tygodnie, co zdarza sie u mnie raz na kilka lat...
Jak gorączka, to przejdź się do lekarza.

Ja swoją czuję wysoko... ostatnio też mam często bardzo twardy brzuch, ale raczej nie boli, chyba, ze kaszlę albo zmieniam pozycję, wiec to chyba nic niepokojącego?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry