• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Asia, za Twoją wizytę też kciuki &&&

Mi się śniły za to butelki całą noc, bo wczoraj się zastanawiałam, jakie kupić, zawsze tak mam, jak szukałam wózka, to też mi się potem śniły i tak non stop coś dla małej, ale sama córcia mi sie jeszcze nie śniła...

Ja będę miała jeszcze jedną pralkę, a czy uzbieram na trzecią, to nie wiem, może jak zamówię pieluchy tetrowe, prześcieradła to sie uzbiera, ale nie wiem, czy cały wsad.

reklama
Aylin , Asia kciuki za wizytę :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️!!!

Doli wózek super sie prowadzi :) w sklepie próbę robiłam :p z netu zamówiłam. 100€ zaoszczędzone :)

Hej dziewczyny.
Wreszcie mam normalnego neta.
Gratki wzizyt i już dużych dzieciaczków.

Co do zwoerząt to my mieliśmy zawsze dachowce, chciałabym jakiegoś i teraz ale w bloku mieszkam i jakoś nie mogę sobie wyobrazić kota w bloku nasze zawsze wychodziły sobie bez problemu na pole a tu przecież go nie wypuszczę.

Ja byłam na wizycie w poniedziałek mały główką w dół waży 1650 +- 150 g.

Co do l4 to ja pod koniec podliczę wszystko i najwyrzej wtedy pojadę do zus z awanturką jak się zgadzać nie będę do z nimi i tak na bierząco się nic nie załatwi. w pierwszej ciąży się przeprowadziliśmy i pracę zmieniłam i po 10 dniach się okazało że w ciąży jestem a że krwiaka miałam który się powiększał to na l4 byłam od początku a zus stwierdził że muszą sprawdzić czy na swoją pęsję zasługuję ( była o 300 zł niższa niż dotąd) i przez 6 mieś. wypłacał mi 400 zł miesięcznie :/ wyrównanie dostałam dopiero w 8 miesiącu ciąży.:baffled:.

Moje postanowienie ostatnio będę malować paznokcie, :cool2:

Ja już poprałam teraz tylko poprasować ,Prasuję na siedząco ( po to specjalnie od teściowej pożyczyłam stołek barowy.

Asiorek i jak tam na nowej ziemi :happy2:.

Vesunna gratuluje wizyty ;-) mala nie taka mala... ja tez mam malutka glowe i tez kupuje kapelusiki czy czapki jak dla nastolatki ;-)

Kuklaki widze ze zgaga cie nie opuszcza jak mnie... masakra jakas!

Odnosnie druku l4 to ja mam na 100% dostaje wyplate i dodatkowa kase ze szpitala.

Babydust super ze jedziesz na impreze babska, baw sie dobrze i wroc cala i zdrowa ;-)

Pspużki mają otwartą cały czas klatkę i sobie latają jak chcą, choć najczęściej przelatuja na karnisz i tam siedzą, aż zgłodnieją lub jak się ściemni. Najwięcej kupek właśnie jest pod oknami i koło klatki.
a na firanki też walą kupami ? :/

a u nas odwrotnie ;) glowy wielkie (po dziadziusiu) i krotkie nozki (po tatusiu) :-D

hehe, Michałek też ma krótkie nóżki i rączki po tatusiu :)

Dzis mialam usg. Mala wazy 1990 g i wszystko jest dobrze. Termin 3 dni do przodu w stosunku do Om.

Vesunna, super !!! Duża dziewczynka !!!

Renatka no to sie wyjasnilo, tak tez duzo zajec nawet jak sie do pracy nie idzie:tak:

no zwłaszcza, że ponad 2 tys. na mieszkanie co miesiąc idzie, a gdzie jeszcze jedzenie, ubrania, przedszkole opłacić itd...

renatka absolutnie nie powinnas dostawac 80% pensji :/ wyjasnij to jakos bo to jednak duzo kasy

dziwne, bo myślałam, że tak powinno być :/
kurde !!!

Renatka - coooo????? Jaki masz kod na zwolnieniu?
literkę B
:/

zawsze mi przelewają kasę 5 i 9-go dnia miesiąca, a w styczniu jeszcze nic nie dostałam :/ hmmm...

ja dziś wizytuję prywatnie o 19.00.
trzymajcie kciuki ! :)

Do później !!!

Renatka moze nie wliczaja ci jakiejs premii do sredniej ? albo przed zwolnieniem mialas duzo nizsza pensje bo L4 liczy sie jakos srednia z 12 ostatnich pelnych przepracowanych miesiecy sprzed zwolnieniem . czyli jak przez pierwszemiesiace z tych 12 mialas niska pensje potem podwyzka to srednia bedzie nizsza niz ostatnia pensja stad moze i nizsze chorobowe ?

reklama
a na firanki też walą kupami ? :/

Niestety też i to największy ból. Na szczęście nie mamy zasłon tylko żaluzje.:-P No taki urok, jak każdego zwierzaka. Mogłabym je zamknąć w klatce ale ona jest za mała żeby trzymać je tam 24/dobe. I jakoś tak sumienie mi nie pozwala. Uważam, że decydując sie na zwierzaka trzeba liczyć się z wadami i zaletami, nie jest to komfortowe, ale każde żyjatko, ma swoje wady.
Ale mam już pomysł jak zapobiec kupkom, nie wiem jak to dokładnie zrobić. Wymyśliłam, żeby zrobić taką rynne pod karniszem, wtedy problem byłby z głowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry