Ale Wy macie produkcje !
Milia dokładnie tez tak uważam. Tez często mam nerwa przez sierść ale od dzieciaka zawsze miałam psa i sobie nie wyobrażam bez zwierząt mieszkać...jak M zabierał psy do moich czy swoich rodziców to mi było strasznie pusto w domu...
Marela masz mistrza negocjacji widzę
gratki zakupu 
I ze zwolnieniem dziewczyny maja racje...nie mogą dac Ci niższej pensji...ja bym na Twoim miejscu nie popuscila
Sataga tez mam zawsze problem ze zapominam co komu miałam odpisac więc czytając od razu odpisuje ;D pisząc na telefonie tak się da bo na kompie raczej kiepsko
Vesunna gratuluje wizyty
nasz za to główkę i nóżki ma 2 tygodnie do przodu...
Aylin kciuki za wizytę !
&&
A u nas nic się nie zmienia..
male szaleje, dzisiaj rano nie mogłam się położyć na boku bo tak mi skubany cos wypchnąl ze czułam jakbym guza miała 
I dzisiaj biorę się za prasowanie ciuszkow ale tego tyle...
A ostatnio kręgosłup szyjny coraz bardziej mi szwankuje i mi dretwieje..
Milia dokładnie tez tak uważam. Tez często mam nerwa przez sierść ale od dzieciaka zawsze miałam psa i sobie nie wyobrażam bez zwierząt mieszkać...jak M zabierał psy do moich czy swoich rodziców to mi było strasznie pusto w domu...
Marela masz mistrza negocjacji widzę
I ze zwolnieniem dziewczyny maja racje...nie mogą dac Ci niższej pensji...ja bym na Twoim miejscu nie popuscila
Sataga tez mam zawsze problem ze zapominam co komu miałam odpisac więc czytając od razu odpisuje ;D pisząc na telefonie tak się da bo na kompie raczej kiepsko
Vesunna gratuluje wizyty
Aylin kciuki za wizytę !
A u nas nic się nie zmienia..
I dzisiaj biorę się za prasowanie ciuszkow ale tego tyle...
A ostatnio kręgosłup szyjny coraz bardziej mi szwankuje i mi dretwieje..
Ostatnia edycja:
. Za tydzień mam obronę pracy magisterskiej, czas przysiąść do nauki...po raz ostatni! Jak mi się nie chce....:-(.
musialam pozmieniac