• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ale Wy macie produkcje !:o

Milia dokładnie tez tak uważam. Tez często mam nerwa przez sierść ale od dzieciaka zawsze miałam psa i sobie nie wyobrażam bez zwierząt mieszkać...jak M zabierał psy do moich czy swoich rodziców to mi było strasznie pusto w domu...

Marela masz mistrza negocjacji widzę :D gratki zakupu :)
I ze zwolnieniem dziewczyny maja racje...nie mogą dac Ci niższej pensji...ja bym na Twoim miejscu nie popuscila ;)

Sataga tez mam zawsze problem ze zapominam co komu miałam odpisac więc czytając od razu odpisuje ;D pisząc na telefonie tak się da bo na kompie raczej kiepsko :p

Vesunna gratuluje wizyty ;) nasz za to główkę i nóżki ma 2 tygodnie do przodu...:D

Aylin kciuki za wizytę !;)&&

A u nas nic się nie zmienia..:D male szaleje, dzisiaj rano nie mogłam się położyć na boku bo tak mi skubany cos wypchnąl ze czułam jakbym guza miała :p
I dzisiaj biorę się za prasowanie ciuszkow ale tego tyle...:o
A ostatnio kręgosłup szyjny coraz bardziej mi szwankuje i mi dretwieje..:(

Ostatnia edycja:
reklama
Spalam od 20:30 do 7:50, czuję się jak Młody Bóg :-D. Za tydzień mam obronę pracy magisterskiej, czas przysiąść do nauki...po raz ostatni! Jak mi się nie chce....:-(.

Dziś kolejna porcja prania dla małej, to już czwarty wsad, a przede mną jeszcze ze 3 conajmniej :-P.

Vesunna gratki :-)

Aylin, kciuki za dziś &&&

Pat, Wy oboje wysocy, to Wojtuś musi mieć długie nogi :-)

Szaj, powodzenia w nauce!

Alez dzis zimno, byłam w laboratorium, bo jutro musze zadzwonic z wynikami do endokrynologa, a w poniedziałek wizyta u gina :)

vesunna super ze wizyta udana :) wielkosc dzidziusia idealna
a u nas odwrotnie ;) glowy wielkie (po dziadziusiu) i krotkie nozki (po tatusiu) :-D

Aylin powodzenia :)

dzisiaj nie udalo mi sie dlugo pospac bo musialam sie dziecmi zajac przed szkola i dobrze bo malz zapomnial ze dzisiaj sroda popielcowa i wszystkim kanapki porobil z kielbasa :baffled: musialam pozmieniac

Milia dokładnie tez tak uważam. Tez często mam nerwa przez sierść ale od dzieciaka zawsze miałam psa i sobie nie wyobrażam bez zwierząt mieszkać...jak M zabierał psy do moich czy swoich rodziców to mi było strasznie pusto w domu...

(
Ja też tak mam, w domu zawsze były zwierzęta, psy, chomiki, świnki morskie, papużki, rybki, ja też lubię coś mieć. Mieliśmy rybki, ale niestety nie utrzymały się, na psa nie mamy warunków, ale u rodziców są dwa więc kontak ze zwierzakami mamy. Chomiczka, albo świnke, lub kroliczka bym chciała, ale one niezbyt pachną. A papużki to taki bezpieczny zwierzak, choć nie można ich pogłaskać.

Ja też muszę zacząć się zbierać na wizytę, mam koło 11. Mam trochę stracha, a z drugiej strony bardzo się cieszę i mam nadzieję, że upewnimy się na 100% co do płci.

Ale dziś miałam sen, przez to zaczęłam myśleć o przygotowaniach bardziej intensywnie. Sniło mi się ze urodziłam, była niunia cudowna, ale problem bo ja nic dla niej nie miałam, P. Mi ją przywiózł ze szpitala w ciuszkach szpitalnych, a to wszystko było przesikane, a tu w domu nic ani pieluchy, ani ubranek, ani nic do umycia masakra jakaś. ;-) :-P

Ostatnia edycja:
hej

ale miałam sny... najpierw o dzikiej plaży i w ogóle... a potem końcówka z happy endem, którego sobie odmawiam od 5 tyg.. oczywiście przez sen :szok::szok::szok::szok: i jak tu się stosowac do zakazów:szok::szok:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asiorek super, że już dotarłaś :D

babydust
gratki wizyty, 2.5 kg?? :D no coś Ty :D ale zazdroszczę wyjazdu!!! :D

Lei u nas biszkopty to zatykacz wszędobylskiej, gadajacej buźki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no cóż.. -_- ja nie wiem skad on tyle emituje tego syfu w około siebie, a zaraz będa dwa..:-D:-D:-D

marela dziwne to z tym zwolnieniem, powinnaś to sprawdzić..

Karina wózek boski a jak się prowadzi ? :-)

Margo chyba mikro wieloryb ;-) daleko Ci do wieloryba.. ja chciałabym psa ale z uwagi na wyjazdy itp. nie decydujemy się, bo wtedy zwierze to kłopot, nie można brac wszędzie a samego nie zostawie

Renatka
jak to 80%?? w ciąży jest 100& tylko musi być na zwolnieniu napisany odpowiedni kod

vesunna gratki wizyty

Aylin kciuki za dzisiaj :)

Pat weź męża oddeleguj do prasowania hahahaha ;D

Szaj to ja mam takie spanie codziennie :-D:-D powodzenia w przygotowaniach :D dużo masz tych pralek... ja narazie tylko 2.... hmm...

Babydust, u mnie też spora główka (po tatusiu) i krótkie nóżki (po mamusi niestety)... Hahaha, to sie mąż popisał :blink:

Asia, miałam kiedyś też papużki, ale te kupki są okropne i czasem takie wilgotne, że to się chyba nie da odkurzaczem sprzątać (no chyba, że zaschnie), do tego pióra wszędzie i ten piasek z klatki, że nie wspomnę o piskach i śpiewaniu od rana... tylko kicia szczęśliwa była, kładła sie koło nich, a papugi skubały jej futerko :-) choć jak się nie ma warunków na inne zwierzątko, to oczywiście jest to jakaś alternatywa, no i pewnie córcia szczęśliwa :-)

Doli, nowe ciuchy białe, nowe kolorowe, kocyki, używane ciuchy białe, używane kolorowe (używki chce wyprać w 50 stopniach na wszelki wypadek) i akcesoria typu prześcieradła, tetry itd :-).

Ja tez kocham zwierzęta, tym bardziej boli mnie sytuacja moich kotów :-(. Papuzek jednak chyba nigdy nie chciałam mieć ze względu na pióra i kupki.

reklama
dziewczyny mi sie wydaje ze nawet kod B nie jest obowiazkowy - osoba naliczajaca pensje jak ma watpliwosci z jakiej "okazji" jest takie dlugie zwolnienie ma obowiazek sie tego sama dowiedziec i prawidlowo naliczyc pensje

dla mnie papuzki odpadaja :( te wrzaski od rana by mnie po prostu wyprowadzaly z rownowagi :( to samo ze swinka morska :( sasiad ma psa olbrzyma i jak tylko wychodzi z domu to pies zaczyna WYC ale wyje tak przerazliwie czasami po kilka godzin dziennie ze jest to dla mnie zdecydowane antidotum na posiadanie psa jak nas tak dlugo w domu nie ma , dlatego mamy kota ktory 18h na dobe spi :) i niewiele wymaga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry