Doli hehe nie mów, unie jest czysto przez pierwsza minutę ok odkurzaniu a tak ogolnie to jak córcia idzie spać. Wtedy jest błysk. A rano jakby przez noc krasnoludki imprezę robiły

czary!! Dlatego ja, wyrodna matka biszkoptów nie daje...
Milia z tego powodu nie chce psa/kota..nie znoszę wszędobylskiej sierści..a jeszcze jak czytam o psach w łożku heh zgroza, to nie dla mnie...;-)
Asia wlasnie doczytałam o papużkach.?! Jak to dobie latają i kupki robią?
Bsbydust no ja tez nie przepadam za sprzątaniem jakos specjalnie (choc jsk nerwa to mnie to relaksuje) ale lubie miec czysto, staram sie jak najszybciej z rana ogarnąć, zeby miec z głowy (za to nie prasuje nic! Nie m nawet deski) Jutro moja przyjaciółka przyjeżdża i musi byc czyściutko, jak mam gości to juz w ogole mi sie odkręca...
Asia wlasnie dlatego ja na bierząco sie pozbywam rzeczy bo bym zgineła tu, takze przebieram zabawki, ubrania, dokumenty, kosmetyki, ogolnie kupuje mniej rzeczy ale dobrej jakości i jakos sie udaje trzymać w ryzach bałagan..
Karina super wozek!!
Natasza ja rodziłam w listopadzie i rzadko w domu siedziałam ;-) ogolnie albo zakupy albo u znajomych czy teściowej a w ogole to rozrywka wtedy było wyjście do centrum handlowego i restauracji. W domu to bym fisia dostała, tym bardziej, ze młoda spała ciagle, takze siedziałam w czystym domu, włosy paznokcie zrobione, pomalowana i ogladałam jakies seriale, do roboty nie miałam nic..takze wyjscia mnie ratowały!
Lato w ciazy to hardcore! Ja to leżałam na kanapie obłożona ręcznikami mokrymi z okładem na czole a na dwór jak wyszłam to wymioyowalam z gorąca