• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia co do gazet - ja na szkle i lustrze próbowałam i tam nie farbuje.

Marela mi majowe upaly wystarczyly bez leżenia w poprzedniej ciąży. Boże kostek wtedy nie mialsm tak mi nogi puchly.

Renatka zalezy jakie dziecko. Dot pieluch. Ja 1 uzywalam przy Tysi do 3 msc. Bo mikrodupke miała i zero faldek na nóżkach (zreszta nigdy nie miała i dupka nadal mikro) i 2 przepuszczały bokiem. Nawet pierwsza paczkę chyba 0 miałam.

Doli hehe nie mów, unie jest czysto przez pierwsza minutę ok odkurzaniu a tak ogolnie to jak córcia idzie spać. Wtedy jest błysk. A rano jakby przez noc krasnoludki imprezę robiły :-D czary!! Dlatego ja, wyrodna matka biszkoptów nie daje...:cool:

Milia z tego powodu nie chce psa/kota..nie znoszę wszędobylskiej sierści..a jeszcze jak czytam o psach w łożku heh zgroza, to nie dla mnie...;-)

Asia wlasnie doczytałam o papużkach.?! Jak to dobie latają i kupki robią? :szok:

Bsbydust no ja tez nie przepadam za sprzątaniem jakos specjalnie (choc jsk nerwa to mnie to relaksuje) ale lubie miec czysto, staram sie jak najszybciej z rana ogarnąć, zeby miec z głowy (za to nie prasuje nic! Nie m nawet deski) Jutro moja przyjaciółka przyjeżdża i musi byc czyściutko, jak mam gości to juz w ogole mi sie odkręca...

Asia wlasnie dlatego ja na bierząco sie pozbywam rzeczy bo bym zgineła tu, takze przebieram zabawki, ubrania, dokumenty, kosmetyki, ogolnie kupuje mniej rzeczy ale dobrej jakości i jakos sie udaje trzymać w ryzach bałagan..

Karina super wozek!!

Natasza ja rodziłam w listopadzie i rzadko w domu siedziałam ;-) ogolnie albo zakupy albo u znajomych czy teściowej a w ogole to rozrywka wtedy było wyjście do centrum handlowego i restauracji. W domu to bym fisia dostała, tym bardziej, ze młoda spała ciagle, takze siedziałam w czystym domu, włosy paznokcie zrobione, pomalowana i ogladałam jakies seriale, do roboty nie miałam nic..takze wyjscia mnie ratowały!

Lato w ciazy to hardcore! Ja to leżałam na kanapie obłożona ręcznikami mokrymi z okładem na czole a na dwór jak wyszłam to wymioyowalam z gorąca :no:

Natasza nie wiem:/ rozmawialam z kolezanka i ona mi cos wspomniala o tych skladkach ze tak im program nalicza:/. Do tej pory jak mialam zwolnienie na 4 tyg to bylo normalnie. Jakos wytrzymam te 2msc. A moze pojade za 2 tyg do nich to sie dowiem.

Marela lepiej się dopytaj bo pieresze słysze o tym aby nie należało Ci się 100% poza tym to nie tylko 2 miesiące bo macierzyński naliczany z ostatnich 12 miesięcy więc trochę stratna będziesz..

Babydust super wiesci :) :)
To teraz bedziesz siedziec jak na bombie hehe.

Karina no cudny ten wozio :)

Myla jeszcze pare dni do przeprowadzki i na nowym na pewno Ci sie humor poprawi :)

Co do porzadkow to ja mam obsesje na punkcie czystosci. Odkurzam codziennie czasem nawet 2 razy dziennie :/ ale to tez dlatego ze jest pies i siersc mnie do szalu doprowadza. O oblepionych zarciem (biszkoptami,bananami,ziemnuakami itp) meblach nie wspomne :))

Ja obie ciaze planowalam z rozwiazaniem wlasnie na wiosne :) z trzecia tez pewnie tak zrobimy :)

Asior jaka pogoda? Super ze jestes juz na miejscu!

Dobra spadam pocwiczyc odwracanie Mlodej :D

marela popros o zwolnienie na 4 tyg a przychodz co 2 tyg na wizyte :) moze sie uda

ja wlasnie najbardziej obawiam sie tych wszystkich zabawek w salonie
jak dzieci byly malutkie to sprzatanie zabawek codziennie to byla syzyfowa praca normalnie z malzem sie smielismy ze powinismy miec szufle do sniegu i wieczorem te zabawki pod sciane zagarniac tylko i juz :) ale wtedy salon mielismy duuuzo wiekszy wiec i zabawki mogly sie walac teraz tego miejsca mniej w salonie (za to wiecej pokojow) a nas wiecej :/ w sypialni dzidzia raczej sie nie bedzie bawic bo tez nie ma gdzie :(

Nie robi mi to wielkiej roznicy bo wizyt wiecej dojazd + 100 zl jedna wizyta to wyjdzie podobnie. A juz mi obrzydly tak czeste jazdy -niby tylko 40 km ale to meczace.

Wlasnie M wygral licytacje na pebble z baza;)

Lei, sierść to "produkt uboczny", za to ile radości dają zwierzaki :-) ja nie mogłabym już mieszkać bez, rozumiem, ze ktoś inny nie chce, ale mój dom bez zwierzaka byłby niepełny :-)

Marela, a może chodzi o to, ze będziesz miała płatne co 3 tygodnie (bo za każde zwolnienie), więc mniejsze kwoty, ale w ogólnym rozrachunku tyle samo?

reklama
Babydust super wiesci :) :)
To teraz bedziesz siedziec jak na bombie hehe.
oooo nie ja musze do kwietnia wytrzymac :) hehe na razie w weekend z kolezankami w ilosci sztuk 12 jade do wynajetego domku na coroczne babskie party :-D tylko pierwszy raz nie bede aktywnie sie udzielac hahaha ale to juz 3 rok z rzedu gdy jakas ciezarowka z nami jest :) tym razem na mnie padlo ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry