• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla chyba żadnej nie służy to leżenie:( u mnie popoludniowe leżenie kończy się drzemką..ehh właśnie wstałam.. Popołudnia i wieczory tak mi się ciągną bo do godz 16 to czas piorunem leci... A teraz ciemno zimno przygnębiające..ale już bliżej niż dalej :) ciesze się że rodzimy na wiosnę a nie na jesień czy zimę i koczowanie z dzieckiem całe dnie w domu..

Karina na Kubuś ma furę na wysokim poziomie :) śliczny wózek!!

reklama
Super wozek Karina ;).
A wyobrazcie sobie ze rodzimy np. we wrzesniu i lipiec , sierpien w temp. 35 stopni trzeba lezec .

Ja kiedys bylam mega pedantka i wszystko na blysk. Ale bylam sama i dawalam rade. Ogolnie tez lubie sprzatac ale tylko jak widze efekty. Przy dziecku sie zmienilam nie potrafie tego ogarnac, wkurza mnie ze cos posprzatam i za chwile jeszcze gorzej. No i na ten moment to nie ogarniam chalupy:/. A przy dwojce to juz nie chce myslec co bedzie :/

oooo, piękna bryka dla Kubusia !!!!!
:-)

Renatka 1 są na promocji???? Gdzie????? U mnie w tych pudlach od 2.

yyyy to znaczy MINI, czyli od 3-6 kg.
To one dwójki ???
Aż sprawdzę...

hmmmm.... masz rację.
Ale chyba bez sensu kupować pieluchy mniejsze niż na 3 kg ? :)

oczywiście wakacje były, w super miejscach ale nic nie rajcuje mnie bardziej jak 35 stopni, lazurowa woda i biały piasek :sorry2::cool2:, owszem były morza, jeziora ale to nie to..

oj wiadomo, że 35 stopni i biały piaseczek lepszy niż polskie morze, ale samolotem w ciepłe kraje z takim maluchem chyba się nie odważę...
w tym roku co najwyżej Władysławowo czy okolice.
I swoim samochodem.
:)

Doli, Jedo Fyn Memo :-)

suuuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratki !!!

Dziewczyny, jak ja nie cierpię prasować! Wyprasuje 3-4 rzeczy i muszę usiąść bo nie dam rady dłużej wystac w miejscu...Z dobrych wiadomości, to w końcu wybraliśmy wózek, końcem lutego zamawiamy :-)

ja własnie lubie :) zwłaszcza te miniaturowe bodziaczki :) :-D
Dziś mi kurier przywiózł nowiutką wielką dechę do prasowania i szalałam !!! :)

Jaki wózio w końcu ? :)

pozniej musze do sklepu skoczyc na jakies zakupy bo echo w lodowce i nie mam weny dzisija na obiad
chyba zgrzesze i kupie jakiegos gotowca

no i na 17,20 do gina na wizyte :) :)

trzymam kciuki za wizytę !!!
:-)

Ja dziś w Biedronce byłam, ostatnią paczkę pieluch 156 szt. kupiłam :)

ja tez za dużo nie wiem o porodzie, nie czytam, nie oglądam, bo nie chcę się stresować... nie wiem, czy to dobre podejście, moze lepiej byłoby się przygotować, ale licze po prostu na pomoc położnych ;)

Ja zamierzam kupic termometr Microlife NC150, z tego co widziałam Tech Med też są bardzo dobre, a każdy tak naprawdę ma również trochę złych opinii, ten Microlife też, ale jakos najbardziej mi pasuje... Ma któraś z Was może ten model?

W końcu pierwsza pralka i u mnie - właśnie włączyłam :-)

nie potrafię ze słodyczy zrezygnować, 2 dni w domu nic słodkiego nie miałam, wczoraj pomarudziłam meżowi, myślałam, że pojedzie dla mnie do sklepu, a on mi zaproponował tosta z dżemem :-D dzis chyba napiszę mu smsa, żeby cos kupił, jak będzie wracał z pracy...

tym bardziej, że każda z nas jest inna i każdy poród inny, nie ma się co stresować na zapas.
Może być przecież fajnie ;)

No ja muszę jakiś termometr kupić, bo mam jakiś do ucha elektroniczny i co chwilę co innego pokazuje :/

Oj ja też lubie słooodkie ! wczoraj zjadłam opakowanie ptasiego mleczka, dziś czekoladę z orzechami i ciastka Hit.
Matko, jak ja będę niedługo wyglądać :(

Ja już 3-cią pralkę dzidziusiowych rzeczy wyprałam :) dwa prasowania zrobione, a że pralka do 9 kg to szafka dla Michałka prawie pełna :)
Już bliżej jak dalej z przygotowaniami u mnie :)

Renatka a ty kiedy na urlop idziesz?

urlop od czego ? :) od dzieci ? nie wiem, ha ha

ja na L4 jestem od września :)

bywa ze szybciej wszystko sie konczy - a najdluzej wypisywanie karty i L4 :D :D usg to maks 7-8 min trwa
tutaj L4 wypisuje recepcjonistka, więc mu trochę odchodzi na to.
Bo jak wychodzę to mam gotowe L4 do odebrania na kolejne 3 tygodnie.

Szaj ja tez miałam problem ze staniem przed deska dlatego sobie ja obnizylam i na spokojnie mogłam prasowac siedząc na krześle :) bolec tez boli kręgosłup ale lepsze to niż stanie ;)

ja 2 razy rodzilam koniec lipca - faktycznie koncowka ciezka bo upaly dawaly sie odczuc

Karina super furka :) mezus dal rade :)

wrocilam z wizyty potwierdzilo sie ze dzidzia sie odwrocila i jest glowka w dol :) no i nie mam juz watpliwosci ze dziewczynka bo dzisiaj pieknie wszystko pokazala buleczka jak nic :) ale nie wiem ile wazy bo Pani nic nie mierzyla tylko sprawdzala czy z lozyskiem ok i z wodami etc ale stawiam na 2,5 kilo jak nic ;O
ale za to jestem happy bo tylko kilogram od ostatniej wizyty przytylam (hehe pewnie tyle ile dziecko przybralo :)) wiec git po ostatnim 3,5 kilogramowym skoku
ale mi odstawila luteine i teraz sie bede stresowac czy te skurcze mi nie zaszkodza
no nic wizyta za 3 tyg ale na koniec powiedziala ze jakbym urodzila w miedzy czasie to mam jej smsa wyslac :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry