oooo, piękna bryka dla Kubusia !!!!!
:-)
Renatka 1 są na promocji???? Gdzie????? U mnie w tych pudlach od 2.
yyyy to znaczy MINI, czyli od 3-6 kg.
To one dwójki ???
Aż sprawdzę...
hmmmm.... masz rację.
Ale chyba bez sensu kupować pieluchy mniejsze niż na 3 kg ?
oczywiście wakacje były, w super miejscach ale nic nie rajcuje mnie bardziej jak 35 stopni, lazurowa woda i biały piasek

, owszem były morza, jeziora ale to nie to..
oj wiadomo, że 35 stopni i biały piaseczek lepszy niż polskie morze, ale samolotem w ciepłe kraje z takim maluchem chyba się nie odważę...
w tym roku co najwyżej Władysławowo czy okolice.
I swoim samochodem.
suuuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratki !!!
Dziewczyny, jak ja nie cierpię prasować! Wyprasuje 3-4 rzeczy i muszę usiąść bo nie dam rady dłużej wystac w miejscu...Z dobrych wiadomości, to w końcu wybraliśmy wózek, końcem lutego zamawiamy :-)
ja własnie lubie

zwłaszcza te miniaturowe bodziaczki

Dziś mi kurier przywiózł nowiutką wielką dechę do prasowania i szalałam !!!
Jaki wózio w końcu ?
pozniej musze do sklepu skoczyc na jakies zakupy bo echo w lodowce i nie mam weny dzisija na obiad
chyba zgrzesze i kupie jakiegos gotowca
no i na 17,20 do gina na wizyte
trzymam kciuki za wizytę !!!
:-)
Ja dziś w Biedronce byłam, ostatnią paczkę pieluch 156 szt. kupiłam
ja tez za dużo nie wiem o porodzie, nie czytam, nie oglądam, bo nie chcę się stresować... nie wiem, czy to dobre podejście, moze lepiej byłoby się przygotować, ale licze po prostu na pomoc położnych
Ja zamierzam kupic termometr Microlife NC150, z tego co widziałam Tech Med też są bardzo dobre, a każdy tak naprawdę ma również trochę złych opinii, ten Microlife też, ale jakos najbardziej mi pasuje... Ma któraś z Was może ten model?
W końcu pierwsza pralka i u mnie - właśnie włączyłam :-)
nie potrafię ze słodyczy zrezygnować, 2 dni w domu nic słodkiego nie miałam, wczoraj pomarudziłam meżowi, myślałam, że pojedzie dla mnie do sklepu, a on mi zaproponował tosta z dżemem

dzis chyba napiszę mu smsa, żeby cos kupił, jak będzie wracał z pracy...
tym bardziej, że każda z nas jest inna i każdy poród inny, nie ma się co stresować na zapas.
Może być przecież fajnie
No ja muszę jakiś termometr kupić, bo mam jakiś do ucha elektroniczny i co chwilę co innego pokazuje :/
Oj ja też lubie słooodkie ! wczoraj zjadłam opakowanie ptasiego mleczka, dziś czekoladę z orzechami i ciastka Hit.
Matko, jak ja będę niedługo wyglądać
Ja już 3-cią pralkę dzidziusiowych rzeczy wyprałam

dwa prasowania zrobione, a że pralka do 9 kg to szafka dla Michałka prawie pełna

Już bliżej jak dalej z przygotowaniami u mnie
Renatka a ty kiedy na urlop idziesz?
urlop od czego ?

od dzieci ? nie wiem, ha ha
ja na L4 jestem od września
bywa ze szybciej wszystko sie konczy - a najdluzej wypisywanie karty i L4

usg to maks 7-8 min trwa
tutaj L4 wypisuje recepcjonistka, więc mu trochę odchodzi na to.
Bo jak wychodzę to mam gotowe L4 do odebrania na kolejne 3 tygodnie.