• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

A ja wlasnie jem drugi raz obiad..:tak: glooodna mega bylam.... he he

Kuklali bardzo ciezkich nie ale cos tam nosze...;-)

Myla spokojnie, bedzie dobrze... nie martw sie...:tak:

reklama
Karina no w koncu troche odpoczniesz. Jak mozna lubic sprzatac:no:

Ja kiedyś lubiłam, ale wtedy nie mieliśmy nawet połowy gratów co teraz i nie miał kto bałaganić, a i mój P często pomagał sprzątać. A teraz tego wszytkiego tyle, że cieżko coś ruszyć, żeby nie zrobić bałaganu, ostatnio jak wzięłam sie za sprzątanie szuflad to 3 reklamówki śmieci wyrzuciłam, a z 8 dużych szuflad 3 zwolniłam całkowicie. Bo tak zbiera się wszędzie mnóstwo rzeczy, połowę można by wyrzucić, ale szkoda, albo czasu lub sił brak na przegląd.

MYla a co to za doły?? jeszcze 2 mc , dasz radę, tyle wytrzymałas to wtrzymasz i to :P my tu wszystkie w większości stare babcie inwalidki :P albo leżec trzeba albo tez ograniczone ruchowo :P

Matko nie doluj sie bedzie dobrze, jeszcze tylko troche zostalo:happy2:

Asiatipl tez mam ten problem, same *******y niepotrzebne trzymam, trzema z tym skonczyc i powyrzucac.

Olusia nie dzwigaj nic, masz odpoczywac

Wózek doszedł :)

Moj zabrał sie za składanie :p
Mizernie to widze :p[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ImageUploadedByForum BabyBoom1424191285.472731.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424191285.472731.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424191285.472731.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Karina ale fajna fura:tak:

Kuklaki wiesz troszke chce pochodzic, a nie tylko lezec.. dlatego chce porobic w domu i przygotowac dla maluszkow.. ale oszczedzam sie, robie powoli i na miare mozliwosci...:tak:duze ciezary to dzwiga moj.. a ja takie dobre zakupki...

Mam ochote na kisiel, wiec musze sobie zrobic i mam ochote na knopersa... looo matko ale zachcianki mam...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry