• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina, super wózek i jednak Twój sobie szybko poradził :-)

Babydust, dobrze, ze mała sie obróciła :-) ale ma poczucie humoru Twoja ginka... swoja drogą, to 3 tygodnie przerwy na tym etapie to chyba trochę dużo, z tego co wiem, to u mojej już co 2 tyg. są wizyty, chociaż nie jestem pewna, a ktg jakieś będziesz miała w międzyczasie w szpitalu?

Asiorek, dobrze się czujesz po locie? jesteś już w mieszkanku? ciesz sie Grzesiem i odpoczywaj :-)

milia jak patrzylam w karty ciazy poprzednie to ja do samego konca u tej mojej ginki mialam wizyt co 4 tyg wiec teraz i tak sie zdziwiliam ze za 3 tyg mam wizyte :P no ale teraz jej place do kieszeni a wtedy w luxmedzie przyjmowala :) a na ktg wysylala mnie zawsze po 38tc

no i zrobila mi GBS mam nadzieje ze dobrze wyjdzie :/

Babydust- to idenyko jak ja u mojej. Najpierw co 4 a teraz co 3 tyg. I tez z luxmedu mnie zabrala do siebie. Mi to troche nie na reke co 3 tyg bo nie mam 100 % platnego. Kolezanka mi mowila ze jakies skladki program mi odejmuje i nie moze nic zrobic. Bo tych kilku dni brakuje .

Babydust gratuluje udanej wizyty !;) zazdroszcze przyrostu wagi :D

Asiorek super ze juz na miejscu ;) teraz pewnie musisz nacieszyc się swoim ukochanym :) ale mam wrażenie że czas od jego wyjazdu strasznie szybko minął...dopiero co wyjechał a tu juz Ty do niego dołączyłas :o

Karina super wózek ;) na Twoich fotkach wygląda jeszcze lepiej niż na tamtych..:) to się Kubuś będzie woził :D

Marela dlaczego nie masz p£atnego 100%?? Przecież masz ciągłość zwolnienia. Ja dostaje różnie na 2 tyg na 3 a i na 4 tyg i mam 100% a nawet więcej niż jak pracowałam bo składka chorobowa mi dochodzi do dochodów

Dobry wieczór,

Babydust niezłe poczucie humoru ma Twoja ginka ale w sumie jesteśmy obie na takim etapie ciąży że w ciągu 3 tyg wszystko się może zdarzyć choć ja wolałabym donosić do 38 tyg.
Wczoraj urodziła moja koleżanka. Była 4 tyg do przodu z terminem w stosunku do mnie. Od momentu wyjechania z domu do pojawienia się synka na świecie minęło 3 godziny :szok: Też bym chciała takim ekspresem rodzić. Muszę do niej zadzwonić i wypytać o wszystko bo rodziła w szpitalu w którym i ja zamierzam rodzić.

Karinka fajny wózek.
Asiorek super że już na miejscu.

Dziewczyny u mnie tu tylko 2 usg w całej ciąży i gdyby nie to że wykupiliśmy prywatny pakiet to chyba bym oszalała. Za półtorej tygodnia mam ostatnią wizyte u gina z usg to będzie początek 36 tyg a później już tylko położną raz w tygodniu do porodu i wizyta po porodzie.

Co do sprzątania to ja lubię sprzątać. Zwłaszcza jak widzę efekty. Nie wiem jak to będzie po urodzeniu dziecka. Mam wrażenie że nie będę w stanie ogarnąć tak dużego domu. Pewnie postaramy się o jakąś pomoc. Choć ja wolę zrobić wszystko sama no ale będę musiała odpuścić bo przecież się nie rozdwoję.

Dziś skończyłam prasowanie. Wszystkie ciuszki w szafie. Nie mam ich za dużo ale na początek wystarczy. Zostały mi jeszcze 3 sweterki które musze wyprać ręcznie ale to już na spokojnie w piątek zrobię. W sobotę M montuje wszystkie sprzęty no i idziemy na zakupy (musze kupić kosmetyki dla siebie do szpitala) No i jestem gotowa :)

Dziewczyny już nam niewiele zostało. Cieszę się że to nie lato bo nie wiem jakbym dała radę choć tu na północy lato nie jest aż tak upalne. A tak jak bobo urodzi się na początku wiosny to całe lato przed nami :)

reklama
Babydust gratuluje udanej wizyty ;-)

Asiorek super ze dotarlas na miejsce cala i zdrowa ;-)

Ja na l4 jestm od sierpnia ;-)

Natasza ja tez mam wizyty co 2 tyg i juz bede miala Ktg za kazdym razem juz..;-)

Karinka fajny wozek i podziw dla mezusia ze szybko zlozyl ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry