• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Haha babydust ja do 10 miałam juz wysprzątane mieszkanie i wstawiony rosół. Wyszorowalam przed chwila młodej krzesełko do karmienia (wszystkie zakamarki...) i poległam chwilowo, młoda oglada książeczki to leżę póki moge. Co to ja jeszcze miałam...aha pranie wstawić i fronty w kuchni umyć. Chyba wicie gniazda na maxa mi sie włączyło...:tak::-D

Doli nic nie mów, wczoraj sernik wlasnie z mlekiem słodkim robiłam, pol puszki lezy w lodowce i kusi :shocked2::dry:

O ***** palić pampersy???!!!! :szok::szok:

Nie ni nie poleże, nie doczytam haha, ciagle cos...do wieczora!

reklama
Ehh pocieszam się że wszystko przede mną z dziecięcymi pomysłami :) ale mam dwa psy i syfią tak jak ca£a grupa przedszkolaków :))
Ja wróciłam od diabetologa wszystko ok więc na tą cześć zjadłam pączka i popiłam kawą :)
Zaległam teraz na kanapie :)

Ja jutro mam wizytę, ma być z dłużsym mierzeniem, więc coś niecoś może się dowiem. Nie mogę uwierzyć, że już prawie kończe 31tydzień, masakra jak to leci.
Ja sobie tak pomyślałam, że gdyby mi się miała okazać teraz cc to bym chyba zawału dostała, wogóle takiej opcji nie biorę pod uwagę. Wiem, że jak mus to mus, ale ja panicznie boję się ingerencji lekarskiej w moje ciało, a cc to jednak operacja.

Ostatnia edycja:
Wzielam sie za prasowanie wypranych ubranek i dziecko wrocilo ze szkoly i ................... wzielo odde mnie prasowanie :-D:-D
uczy sie prasowac na pieluchach flanelowych i tetrowych :D a ja zaleglam znowu przed kompem

Lei boszzz jaka ja nie cierpie sprzatac :( a ty tyle w ciagu 1 dnia zrobilas :szok:

Babydust, jakie dobre dziecko :-) fajnie, że tak pomaga, hmm, w wieku 9 lat chyba się jeszcze nie dotykałam do żelazka, szacun :)

Ja tez nie cierpię sprzątać, ale posprzątane lubię mieć :-)

U nas w Tesco były przewijaki i udało mi się kupić :) Cena faktycznie atrakcyjna.

Dziś zrobiłam przegląd i w sumie niewiele mi brakuje dla maluszka więc troszkę się uspokoiłam. Muszę dla siebie tylko biustonosze kupić.

Nie straszcie mnie że lakierowane kuchnie tak brud łapią bo właśnie taką zamówiliśmy. Teraz jest meksyk ze sprzątaniem bo jak nie Antek to kot brudzi i odkurzacz właściwie mógłby non stop chodzić. Marzy nam się IRobot Rumba ale na razie musi to zostać w sferze marzeń

asiati ja przy pierwszej ciąży nawet nie myślałam o cc a tu jak mnie przyjęli zbadali zrobili usg to decyzja o cc była w 5 minut. Mały wyszedł że ma 4600 do tego szyjka długa zamknięta zero skurczy i skończony 41 tc. To był szok dopiero. przyjęli mnie o 9 a o 12.30 Antek już był z nami.

Teraz mam nadzieję na szybką cc i tak samo rewelacyjne samopoczucie jak przy pierwszym cięciu. Mam nadzieję że we wtorek gin juz poda mi datę cesarki.

Babydust kochane dziecko !! Super że tak Ci dzieci pomagają i espierają pewnie nie mogą się już doczekać dzidziusia :)
Milia ja też nie przepadam za sprzątaniem ale uwielbiam mieć posprzątane na błysk :) i jak to pogodzić?? :))

Natasza, to jest właśnie problem :-D obawiam się, że jak dojdzie opieka nad dzieckiem, to mieszkania już w ogóle nie ogarnę, a z drugiej strony może jednak nauczę się lepszej organizacji :confused:

reklama
Myla gdzie Ty się podziewasz?? Coś nas matka ostatnio bardzo zaniedbuje. .

I co leże na kanapie nudzi mi się a tu cisza.. Wszystkie wpadły w wir domowych obowiązków??:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry