• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
u mnie juz w 70 % ciuszki wyprane :) czesc juz wyprasowana i poskladana i dobrze ze sie juz zabralam, bo zaczynaja plecy bolec jak dluzej postoje, ale tragedii nie mam :) moze dlatego ze brzuszek nie az tak spory u mnie to i obciazenie mniejsze. Rzeczy najwazniejsze pozamawiane i pokupowane, wozek mialbyc inny a teraz jestesmy w trakcie zalatwiania innego, uzywany ale w dobrym stanie, tylko przeprac trzeba. Na przyszly miesiac zostawilismy tylko zakup materacyka i przewijaka z takich wazniejszych rzeczy.
slonce to dzis ladne ale temp. -3 :)

Natasza u mnie w domu nawet octu nie ma bo nienawidzę go... Ale jak nic nie pomoże to spróbuje :)

U mnie pierze się przed ostatnia partia. Łącznie było ich 6...i jutro zaczne prasowanie ubranek bo pieluszki i kocyki już zrobione :)

Ja też mam białe lakierowane fronty w kuchni, nie wydaje mi się, żeby łapały tłuszcz bardziej niż zwykłe drewniane. Czyszczę różnie, płynem do mycia naczyń, sprayem do szyb i mikrofibrą, mikrofibra sprawdza się super. Są specjalne srodki do pielęgnacji lakierowanych mebli w sklepach meblowych.stolarskich, ale na razie nie kupowałam.
Mam za to problem z czarnym szkłem na scianie, tam nawet płyn do szyb/ocet i mikrofibra zostawiają ślady :(

Milia może zależy od producenta...bo u mnie jest strasznie...mam biały połysk na górze i zwykle wenge na dole o wenge taż na jakiś czas czyszcze domolem i są super a na tych plamy straszne...jedno gotowanie i cale w kropkach i tłuszczu. Właśnie spróbowałam mikrofibry ale na sucho tarlam i schodzi <3 ale muszę poprosić M żeby od góry jest czyscil bo ja nie mam tyle sił w rekach Żeby wymyc te ustrojstwo...
Ja mam czarna płytę więc wiem co to znaczy mieć cokolwiek czarnego...ładnie wygląda ale tylko wygląda...

Hej mamuśki.

Witam się po długaśnej przerwie. Ostatnio nie miałam głowy do niczego. troszkę mi się w małżeństwie nakręciło ale juz jest w miarę ok. Napiszę co i jak :ninja2:

Z Guciem ok trzy tyg temu miał 1370 gram i leżał nogami w dół. We wtorek mam wizytę to zobaczymy co u niego ale chyba dalej się nie obrócił bo kopie mnie na dole.

Widzę że wy już prawie gotowe na przyjście maluszków. Ja w polu i to daleko ale mam jeszcze sporo czasu to dam radę.

Ogólnie mam rozpierdziel lekki w mieszkaniu bo wymieniamy meble kuchenne. Robiliśmy kuchnię w 2007 roku i fronty tak popękały że musieliśmy zmienić. Do tego czekam na łóżko dla starszaka i jak już przyjdzie to zacznę robić miejsca dla maluszka i wszystko układać sobie bo teraz to mega bałagan jest i strasznie mnie to wkurza.

Hej Dygotka, dobrze, że juz w miarę ok :)

Pat, ja mam czarną płytę gazową, brudzi sie, ale ładnie sie domywa, czarne blaty też są ok, ale to szkło i jeszcze czarny zlew, który non stop zachodzi kamieniem, bo mam strasznie twardą wodę. Raz w tygodniu odkamieniam octem, ale, żeby było dobrze, to ze 3x w tygodniu powinnam, tylko że za dużo smrodu :( a mikrofibrą najpierw możesz spróbowac na mokro, bez żadnych środków, a potem na sucho, mam nadzieje, że będzie ok :)

Hejka.
Ja w pracy.
Doliores bo tak planuje urlop :) i wynajem krotkoterminowy.

Dygotka wspolczuje. Dobrze ze sie odezwalas. Moja mala tez miednicowo.
Choc dzis juz zglupialam bo czkawke miala i na samym doke czulam...
Tez mam problem z meblami z wysokim polyskiem...
Milia moze kiedys sie przeprowadzicie...
Babydust kciuki za wizyte!!

reklama
Karina ja też lubie wizyty ale ja badanie mam za każdym razem i to ten największy problem :) ale z drugiej strony dzięki temu wiem na czym stoje :)

oj mój gin ten prywatny poświęca na mnie aż 7-8 minut i mówi: to już wszystko, dziękuję.
Cham pospolity. Zaczynam go nie lubić :/
!!!

zważy mnie, zmierzy ciśnienie, szybkie USG i do widzenia.
to już państwowy gin mi poświęca od 15 do 40 minut !

Ahhh, porobiło się.. Wcześniej byłam z prywatnego zadowolona. Teraz nawet mnie nie bada.

A cycków za przeproszeniem nie badał mi NIGDY, a chodzę do niego od 5 lat.
Czaicie ???!!!

Doli pewnie bys chciala zeby to twoj m mowil a nie ty
hhahahaha, głodnemu chleb na myśli :P

haha

Milia tak to sobie tłumaczę hehe a magnezu dużo bo 3x2 to były skurcze nóg :/ ja to nerwus jestem pewnie dlatego

Aaaaaaaaaa w kauflandzie 37 zł za 80 szt. Pampersow rozm 2

ja biorę 3 x magnez, przez te bóle w łydkach :/ to znaczy skurcze w nocy.

Fajna promocja na pampersy, ja jednak lecę dziś do biedronki :)
32 gr/szt za MINI (1) i 39 gr./ szt za MIDI (2).
U Majki mi się super sprawdziły.
A jak nie widać różnicy to po co przepłacać ;)

Ja to jak foka, plaża i woda hehe
ja to samo ha ha :)
W ubiegłym roku byliśmy we Władysławowie :) w Lemon Parku.
Było fantastycznie.
Ale chyba zamknęli już ten ośrodek, a szkoda, bo w tym roku chętnie byśmy to powtórzyli :)

Anulka ten fotelik to kiddy evolution pro

Kurczaki, śliczny jest !!! Szkoda, że już kupiłam Maxi Cosi :/
ale cena zabójcza...
:)

O matko, natasza, ale chomik !!! :szok:

A ja byłam w dwóch dużych Tesco i nie ma Ceba Baby tych przewijaków i personel twierdzi, że nie było w ogóle :(
Szkoda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry