• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli, haha, teraz Ty będziesz musiała jakąś kiełbasę na przeprosiny kombinować ;-)

Szaj, no to super, też pewnie juz gotowa jesteś?

Ja dzis też weny na obiad nie mam, będą warzywa na patelnie i jajka sadzone, a co...;-)

Cześć dziewczyny,

Nie odpisze wszystkim bo za dużo tu produkujecie.

Z tego co pamiętam.
Gratuluję udanych wizyt. Pat widzisz i wszystko jest ok. Nie stresuj się bo Wojtuś to duży chłopak choć śpi na kręgosłupie mamy ;)
Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Milia ja też tęsknie za Pomorzem. Przez 8 lat mieszkałam w Trójmieście i jeśli kiedykolwiek wrócę do Polski to będzie to Gdynia :)

A ja już mam prawie wszystko poprane i poprasowane. Prasowałam na siedząco i przerwami na polegiwanie na kanapie. Nie dałabym rady na stojąco.
Do końca tygodnia mają przyjść sprzęty które zamówiliśmy więc pewnie w sobotę wszystko poskręcamy. Do piątku też będziemy wiedzieli czy wymienią nam fotelik czy oddamy i kupimy gdzie indziej.
Chcemy być gotowi ze wszystkim do końca miesiąca żeby już nie myśleć co nam brakuje tym bardziej że z teściową co raz gorzej więc tym bardziej nie będziemy mieli do tego głowy później...

Nie wiem co jeszcze miałam napisać. Od kilku dni chodzę jak w jakimś letargu i normalnie ogarnąć się nie mogę.

Tez mam wrażenie, ze pokocham tez wózek ;-).

Milia, prawie gotowa, zostały mi jakieś kremy, herbatki, stanik do karmienia, koszula do karmienia oraz ewentualnie kombinezon dla małej i wsio :-D

Szaj ja też mam jedo fyn :) Kupiony ponad 2 lata temu jak byłam w pierwszej ciąży, nieużywany ale niestety już nie na gwarancji.
Wózki te dostępne są też tu u mnie więc w razie czego zawsze będę mogła jakieś części czy coś dokupić choć mam nadzieję że nie będzie potrzeby. Po 2 latach musieliśmy tylko koła dopompować.

Ostatnia edycja:
Haha Doli to się pozbylas męża z domu :D
Mój sam się domaga żebym mu zostawiła prasowanie ale nie chce go męczyć po pracy.

Ma może któraś z Was fronty z wysokiego połysku w kuchni ? Bo moje sliczne biały fronty idealnie łapią każdy tłuszcz i nie wiem czym to zmyć bo nic nie działa -_-

Margo, Szaj mi w fynie tylko hamulec sie zepsuł, tzn normalnie się naciskał ale czasem nie łapal do końca-tak że można było jechac w przód kawałek i to w sumie tyle z minusów, no prócz spacerówki która posłużyła zbyt krótko ;-)

Pat mąż w pracy a czeka to na niego po powrocie haha :-D probowalam sama prasować na siedząco, ale zbyt duży nacisk mam brzucha na krocze i mi słabo było -_- co do frontów spróbuj chusteczek mokrych dziecięcych hahaha ;D tylko potem ew. przetrzyj bo mają balsam czy coś :P ogólnie chusteczki dziecięce dodupne są magiczne...ścierają wszystko co inne nie mogą.. :P

Pat widze ze jestes madra jak ja;) mam czarne na wysoki polysk i biale blaty. Myje płynem do mycia naczyn. I mam jakis balsam czy cos takiego ze sklepu samochodiwego- do pielegnacji samochodow lakierowanych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry