• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

no i skonczylo sie spanie do 10 :(
maz jezdzi wczesniej do pracy wiec ja musze wstac i dzieci do szkoly wyprawic
a poza tym tak mnie pod zebrem z prawej strony cholernie boli po nocy ze nie wiem jak juz sie w lozku ulozyc :( ale wystarczy ze 2 min pochodze i przechodzi :szok: wtf

Lei ale ty masz powwera :)mi sie polowy nie chce robic tego co ty ;)

reklama
Spaaaaać :( dzisiaj młody ma w przedszkolu dzień babci i dziadka i musieliśmy tatusia wcześniej do pracy wysłać żeby zdążył na przedstawienie przez co ja musiałam wstać o 7 i lecieć z młodym do logopedy... rety już dawno nie wstawałam tak wcześnie.

hej

u mnie jest -12 stopni i mega słońce :szok: mnie od rana boli brzuch, nie wiem co to :/ ;/ oby nic......eh.. :/ niech te tygodnie szybciej lecą, bo si,ę wykończe..

Kuklaki super, że wszystko ok :-) po wizycie :-)

Olusia wcześnie to cc! przypomnij na kiedy masz termin ?:-)))

milia
co za wykład o smogu ;D ale dokładnie to wszystko jest jak piszesz, dopóki ciumoki będa palić gównem w piecach dopóty to nie zniknie, bo u nas huta już mnie produkuje tego wszystkiego a smogu jest więce, zabudowa gęściejsza a ćwoków palących plastikami i gumą nie brakuje :wściekła/y: mam nawet "koleżanki" które się obruszyły jak ja stwierdziłam, że palenie pieluch pampersow to w ógóle masakra, bo one tak robią,szok!

marela moj syn od zawsze pięknie drzemki w dzień, po 3-4 z poczatku po 2 godz ;D nocki całe, ale w dzień od kąd skończył 1.5 roku nie śpi :P ale za to teoretycznie 19-7 śpi... zaPEWNE drugie odda z nawiazką :sorry2::sorry2:

Tabasia no właśnie sobie przypomniałam w koncu :D to rzut beretem od nas, a czemu na 2 mc tylko? ;D

Lei w Krakowie -_- eh... maseczki no prawie jak w japonii :-D:-Dteż lubie minimalizm ale jakoś inaczej to wygląda u nas haha chyba za dużo brązów ;-)
ja bym pojechała w maju , może być już bardzo ciepło tak jak od paru lat sa upały w maju, przynajmniej w krk:-) ja tez miałam odstawić słodycze!! nie da się!:wściekła/y: tzn idę stopniowo, jem mniej tego......ale chyba nie umiem zrezygnować..a najlepsze dla mnie to mleczko w tubce albo skondensowane słodzone w wielkiej puszce :cool2:

Vesunna, kciuki za wizytę &&&

Kuklaki, ja tez za dużo nie wiem o porodzie, nie czytam, nie oglądam, bo nie chcę się stresować... nie wiem, czy to dobre podejście, moze lepiej byłoby się przygotować, ale licze po prostu na pomoc położnych ;) ja tez właściwie nie wiem, czy będzie moja lekarka, zalezy czy będzie miała akurat dyżur, ale w tym szpitalu mam wieksze zaufanie do pozostałych lekarzy, a w miejskim nikt godny zaufania nie został...
To jest szpital, który nalezy do grupy Ujastek, tak jak ten, w którym będzie rodzic Doli.

Olusia, to dobrze, że te siniaki to nic poważnego :)

Tabasia, no tęsknie bardzo, tym bardziej, ze źle mi się tu mieszka... specyficzna społeczność, zamknięta, wszystko "na gębę" i po znajomości, w urzędach i instytucjach ludzie pracują z pokolenia na pokolenie i kompetencjami sie nie wyróżniają... A jak załatwia się coś w banku, telefonii czy telewizji, to i tak trzeba potem interweniować w centrali w Polsce, bo tu źle są załatwiane te sprawy, masakra po prostu. Na przeprowadzkę niestety w najbliższych latach nie ma szans, kupiliśmy tu mieszkanie, tu jest grób teścia, teściowa tu mieszka, a nawet mój tata ma żonę z Krakowa i jak przyjeżdżają do PL do mamy do siebie bliżej...

Ja zamierzam kupic termometr Microlife NC150, z tego co widziałam Tech Med też są bardzo dobre, a każdy tak naprawdę ma również trochę złych opinii, ten Microlife też, ale jakos najbardziej mi pasuje... Ma któraś z Was może ten model?

U mnie ze snem dzis ciut lepiej niż wczoraj, bo wczoraj spałam do 4.45, a dziś kotka obudziła mnie dopiero o 5.15... ale świeto kota dziś, wiec niech jej będzie :-D

W końcu pierwsza pralka i u mnie - właśnie włączyłam :-)

Doli, no właśnie nie chciałam, żeby to był wykład, to jest po prostu kwestia, która bardzo mocno mnie dotyka i niestety tak mam, że wtedy potrafię nawijać i nawijać :zawstydzona/y: też nie potrafię ze słodyczy zrezygnować, 2 dni w domu nic słodkiego nie miałam, wczoraj pomarudziłam meżowi, myślałam, że pojedzie dla mnie do sklepu, a on mi zaproponował tosta z dżemem :-D dzis chyba napiszę mu smsa, żeby cos kupił, jak będzie wracał z pracy...

Ostatnia edycja:
Ja tez odstawiam slodycze na post;) robie tak co roku;) mam mały wyjatek pod koniec na torta- urodziny syna;).choc tylko raz zjadlam wczesnuej sobie mrozilam.

Ja tez wolalabym maj. I ze wzgledu na pogode i balabym sie ze w marcu tam urodze.
Sataga ja o 7 codziennie musze wstawac. No chyba ze weekend i syn pospi dluzej.

Doli moj bez drzemek pobudka ok 7 i potrafi do 23-24 bez problemu wytrzymac. Musimy sie klasc wszyscy wczesniej gasic swiatlo i dopiero usypia ok 21-22.

Bryyy ale zimno:/ az nie chce sie z domu wychodzic:/

ja tez wstawilam pierwsze pranie z ciuszkami dziecka :)

ale pozniej musze do sklepu skoczyc na jakies zakupy bo echo w lodowce i nie mam weny dzisija na obiad
chyba zgrzesze i kupie jakiegos gotowca

no i na 17,20 do gina na wizyte :) :)

milia nie no co TY, dobrze to opisałaś :D mi by się klawiatrura paliła chyba hehe :D z emocji ;-D co do termometru, mam microlife ale inny model i porażka, mierzy źle o 0.5 stopnia nawet, od początku mierzymy małemu w pupce elektronicznym który dostałam w przychodni, teraz chce kupić taki co się świeci na czoło chyba z brauna widziałam, ew. teściu ma sprawdzony to się dowiem jaki model

marela jeszcze parenaście lat i się wyśpimy jak chcemy hahaha:-D:-D

babydust kciuki za wizyte, ja mam dzis żurek ;D a wczoraj zjadłam z 20 placków ziemniaczanych.. :zawstydzona/y:

Babydust, kciuki za wizytę :-).

Tez bym chciała uciec z Krakowa, najchętniej przygarnelabym Trójmiasto :-P
Moooooze za kilka lat o tym pomyślimy jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem ;-).

Dziewczyny, jak ja nie cierpię prasować! Wyprasuje 3-4 rzeczy i muszę usiąść bo nie dam rady dłużej wystac w miejscu...Z dobrych wiadomości, to w końcu wybraliśmy wózek, końcem lutego zamawiamy :-)

ej wiecie co..
wyslalam mezowi takie oto zdjęcie..

11004387_10200421090126802_2100364844_n.jpg

a on, że nie wraca na noc:confused::confused:

o co chodzi :cool2::-D:-D:-Dhehehehehe

Szaj jaki ??

Załączniki

• 11004387_10200421090126802_2100364844_n.jpg
    11004387_10200421090126802_2100364844_n.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Doli - haha. Napisz ze to zart!!!! I najlepiej wyslij drugie zdjecie z jakims ciachem;)

Ten termometr co ja wstawilam link swieci na czolo podczerwienia:).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry