• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Witam sie... nie dawno wstalam i jem sniadanie wlasnie... :tak:

vesunna wlasnie mam wyznaczony termin i juz mam wiekszego stresa...ech...;-)

Tabasia moj ginek ma w soboty dyzur 24h, czasem ma w tyg ale zazwyczaj w weekend, dlatego zaproponowal ta date, chociaz teraz jak tak mysle to w tyg chyba lepiej bo wiecej lekarzy a w weekend jest 2... hmm, chociaz jak mowil o sobocie to chyba wie co robi...:tak:

Lei podziwiam cie za tego powera i ze masz tyle energi i checi...;-) robie tyle ile trzeba, czasem cos wiecej ale wszytko na spokojnie

Doli myslisz ze za wczesnie na cc? wg OM mam termin na 12 kwiecien.. wiec 21 czy 28 to mysle ze akurat w sam raz...no wiadomo lepiej dluzej niech beda w brzuszku... wiesz wszystko sie okaze, jak to wyjdzie w praniu...;-)

Babydust
kciuki za wizyte!! :-)

Wlasnie zaraz ide na targ, piekna pogoda, sloneczko za oknem od razu czlowiekowi lepiej;-)

reklama
Pat a moze kup takie chusteczki z lidla np. ja mam takie uniwersalne, czyszcze nimi własnie płyte bo mam czarną, nie zosytawia smug itp. do luster extra, a a tluste to może ocet właśnie...ew. terpentyna ale nie wiem czy to nie zaszkodzi

dygotka hej :-) dobrze, że jesteś

Tabasia aaaa ;-)) myślałam, że na stałe Ty tu :P

Renatka ja może te dady wypróbuje potem, albo co będzie dostepne :P ja od 2 lat już nie mam piaseczka i sloneczka i płakam normalnie :P oczywiście wakacje były, w super miejscach ale nic nie rajcuje mnie bardziej jak 35 stopni, lazurowa woda i biały piasek :sorry2::cool2:, owszem były morza, jeziora ale to nie to..

Olusia tak pytam bo ja mam termin na 19.4 i cc lekarz proponuje 13 albo 14, mówił o 10.4 też ale pytam czy to nie za wcześnie a on, że no może za wczesnie być..jednak Ty masz bliźniaki wiec tgo może inaczej ??

Olusia czasami lepiej w weekend bo mniej pacjentek jest bo wlasnie nie ma planowanych zabiegow najczesciej :) wiec wiekszy spokoj a skoro on sam ci zaproponowal weekend to wie co robi :)

ja u prywatnego gina mam zaplanowane 20 min na wizyte (bo zapisuje co 20 min swoje pacjentki) ale bywa ze szybciej wszystko sie konczy - a najdluzej wypisywanie karty i L4 :D :D usg to maks 7-8 min trwa

Doli do płyty uzuwam takich chusteczek i są super..fakt ze wystarczy jeden dzien i płyta zakurzona bo u mas sypie się brud z wyciągu i kuchnia i łazienka są lapaczami warszawskiego brudu. Ale do połysku nie chce stosować za bardzo chemii takie bo mogą uszkodzić lakier...i tak zauwazylam ze jakoś mądry człowiek próbował wyczyścić moje biedne fronty chyba zmywakiem do naczyń bo w jednym miejscu lakier jest totalnie porysowany i starty...-_-

Pat to pozostaje Ci to olać :P serio
ja też tak biegałam ze ścierą, domestosem i cifem az w końcu wysiadłam nerwowo przy dziecku
nic już nie jest takie samo niestety:cool::cool::cool::cool: mam krzesła z kremowa tapicerką..wystarczy, że młody RAZ ZJE COŚ kuźwa... uwalone wszystko a ma ścierki, podkładki, ręce opadają normalnie mówie na niego świnia pepa :cool2: także wyluzowałam.
to tylko rzecz nabyta ;p

a najlepsze jest jak odkurzymy i w ciągu 5minut panicz wpierdziela biszkopty.... Boże.................bo on musi tańczyć z nimi...

Milia ja mam microlife ale chyba 100 lub 120. Nie chce mi się teraz wstawać bo ledwo co się położyłam....

Doli nie wiem o co mu chodzi. Tyle to Pikus poprasować. Ja na jedna,sesje miałam to razy trzy.

Milia co do szkla - woda z octem i potem przecierasz gazeta. Typu codzienna, wyborcza itp. Cuda,działa (patent od koleżanki ze sklepu z wielkimi witrynami)

Renatka 1 są na promocji???? Gdzie????? U mnie w tych pudlach od 2.

Tez mam jasne krzesła i planuje zakupić okrycia na nie bo pieski zrobiły co miały zrobić i z jasnego bezu zrobił się szary beż ;p
Nie wyluzuje z tymi szafkami bo wygląda ro strasznie !:d ale narazie mikrofibra dala rade tylko muszę zlecić to zadanie M :)

Aylin to histeria nic wiecej, niepełna 1 pralka :P no cóż zdziwił się, że to nie tylko raz wystarczy wyprasowac, że po każdym praniu potem również a przynajmniej przez jaki,s czas... jakie te chłopy domyślne.. ;p

zjadłam grapefruita i popiłam kakao...o matko..:eek:

Renatka, mi gin też piersi nigdy nie zbadał, sama sobie badam.
U mnie w Tesco na półce tylko 2 te przewijaki były, nie wiem, czy mieli wiecej w magazynie...
Wizyta u mnie to było nawet 5 minut, a odkąd chodzę z mężem to ok. 8-10 ;) z tym, ze na poczatku podwozia sprawdzanego nie miałam, a od kilku miesiecy jest i usg i samolot. A L-4 wypisuje recepcjonista.

Doli, dziecko to chociaż wyrośnie z tego, ja odkurzę i pełno sięrści, zmyję podłogę, to pies akurat idzie wody się napić, a potem mu leci z fąfli przez całą kuchnię i pokój, no i mop znowu w akcji...

Aylin, ale te gazety farbują, nie zostawiają śladów? niby wiem, że to taki domowy patent, ale nie próbowałam właśnie przez to, że wystarczy ręką potrzeć gazetę i zaraz czarna od druku...

reklama
Pat to pozostaje Ci to olać :P serio
ja też tak biegałam ze ścierą, domestosem i cifem az w końcu wysiadłam nerwowo przy dziecku
nic już nie jest takie samo niestety:cool::cool::cool::cool: mam krzesła z kremowa tapicerką..wystarczy, że młody RAZ ZJE COŚ kuźwa... uwalone wszystko a ma ścierki, podkładki, ręce opadają normalnie mówie na niego świnia pepa :cool2: także wyluzowałam.
to tylko rzecz nabyta ;p

a najlepsze jest jak odkurzymy i w ciągu 5minut panicz wpierdziela biszkopty.... Boże.................bo on musi tańczyć z nimi...

Ha!ha! Znam ten ból. Prosisz dziecię, jedz ładnie przy stole, nie gadaj nie kreć się, bo zaraz Ci spadnie, nie- mała ma swoje zdanie, a za chwilę wszystko uwalone całe ubranie, fotel, dywan,stół i ups...minka kotka ze shreka. Ale też przestałam o tym myśleć. Na błysk nigdy nie będzie. Dotego mamy 2 papużki, które lataja po domu, i też wszędzie kupki dobrze, że te się łatwo odkurzaczem sprząta, czasem tylko trzeba przetrzeć szmatką w miejscach gdzie przesiaduja najdłużej. Mój P się wkurza, ze jestem w domu, a ciągle bałagan, ale jak się mieszka w 1 pokoju z dzieckiem, nie ma opcji na porządek. Ja układam, mała rozkłada, i tak w kółko.:-P :'(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry