• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja biorę magnez 3x1 ale co drugi dzień biorę 4x1 bo od kąd ostatnio się pochwaliłam że nie mam skurczy nóg to mia£am już dwa razy w nocy taki bardzo lekki ale zapibiegawczo sobie zwiększyłam ale za to no spy nie biorę wogule

reklama
A ja mam Maxi Cosi Pebble z baza i powiem pozniej czy jestem zadowolona lol jak mały bedzie juz na świecie :p

A ja uważam fotelik w stelażu za dobra opcje jak sie wypad robi i za duzo miejsca w aucie nie ma , tak jak sie idzie na spacer to tylko z gondolą ...

Natasza zo trzymamy kciuki zeby Adaś sie nie spieszył :)
Ja tam lubie wizyty , oprucz rozkraczania sie na fotelu lol

Natasza ja polecam wynajęcie mieszkania w trójmiejskie niz jakas bazę noclegowa- sami dla siebie jest lepiej :) i w Trojmiescie mozna duzo zobaczyć :) mowi Ci to rodowita Gdynianka :p

Szaj takie malutkie dziecko latwiej na wyjazdach ogarnac (oczywiscie jak nie kolkuje ;P) niz takie ponad roczne
naprawde polecam

ja z kolei kompletnie nie polecam Helu w wakacje - w zeszlym roku bylismy odwiedzic kuzynow tam :( MASAKRA chyba ze ktos tak lubi
korki mega zeby dojechac do tego miliony ludzi przepychajace sie po chodnikach wszedzie same kramiki z bzdetami i halas grajacych maszyn
a ceny takie ze :szok:a

co do klimatu to mysle ze tylko juz mazury ewentualnie kaszuby zostaly jako tako czyste :( pomorskie maja najgorsze statystyki jesli chodzi o zachorowalnosc na raka :( :( :( mysle ze hałdy fosforow u ujscia Wisly nie pomagaja w niczym :(

Karina ja też lubie wizyty ale ja badanie mam za każdym razem i to ten największy problem :) ale z drugiej strony dzięki temu wiem na czym stoje :)
No zobaczymy poczekam aż się urodzi Niuniek i wtedy zajme się urlopem :)
Ja na przykładzie swoim i znajomych stwierdzam że po pobycie nad morzem mamy rok bez chorób ewentualnie tylko drobne przeziębienie

A ja ide na 19 na wizyte bo mi sie L4 konczy dzisiaj i ide do znajomej mojego gina zeby mi wypisala na te 10 dni bo pozniej moge juz te do konca ciazy co jest wypisac. Zrobi mi chyba i USG :happy: Juz nie pamietam kiedy mialam ostatnio.

my fotelik mamy osobno i nawetnie pasowalby do stelaza wozka, zreszta od spacerow jest gondola, fotelik bedziemy uzywac raczej w razie potrzeby, auta nie mamy wiec odpadaja w sumie wielkie podroze, ale przyda sie napewno na wypad do lekarza bo mamy przychodnie zaraz kolo domu i nie oplaca sie jechac wozkiem ;)

co do wyjazdow to zapewne nie w tym roku ;) poczatkujacy rodzice wiec bedziemy sie pierwsze miesiace ogarniac w nowych rolach :) moze na przyszly rok cos sie odlozy na jakis wypad

reklama
Kuklaki, a może znajoma gina pracuje w szpialu? kciuki za wizytę!Babydust, nie zgodzę sie, nie wiem jak z zachorowaniami na raka, ale powietrze na Pomorzu i na Żuławach jest najczystsze, a najgorsze na Śląsku i w Małopolsce...Ja osobiście czuję ogromną różnicę, jak tu przyjechałam, to dosłownie się dusiłam i cały czas w sezonie grzewczym czuję smród i drapanie w gardle, siebie tego nie miałam, ale moje miasto akurat jest na drugim miejscu pod względem czystości powietrza w Polsce, a Nowy Sącz bodajże na3-4 od końca...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry