• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja dziewczynki magnez 5x2 hehe + nospe jak nie puszcza, zauważyłam że mi twardnieje i potem rośnie, więc może to jakiś związek????

Milia Sącz to masakra :( najlepsze mazury albo pomorze, eh... Może kiedyś:) ja w lipcu / sierpniu nad morze chce jechać:)

A co do szyjki to ja nie wiem już nic, chyba im mniej wiem to lepiej. Przecież lekarz widzi co bada hehe

reklama
Doli ja też mam plan w lupcu nad morze jechać bo sierpień od paru lat jest już zimny.. A właśnie znacie jakąś fajną bazę noclegową z malutkim dzieckiem w trójmieście? :) lub bliskiej okolicy

Natasza ja wole zachod. Wybrzeże :) i jak byliśmy 2 lata temu w sierpniu / wrześniu to było ponad 25 stopni :) dla mnie sierpień pewniejszy bo lipiec deszczowy zazayczah

No właśnie my bykiśmy w zeszłym roku w Rewalu zwiedziliśmy wszystko do okoła wcześniej w Dziwnowie w Międzyzdrojach a ja nie lubię leżeć na plaży więc nas ciągle gdzieś nosiło jak nie wycieczki plażą to autem i teraz bym chciała zwiedzić coś innego bo w przyszłym roku to już raczej będzie plaża piasek i babki :)) więc obojętne gdzie byle może :)

Bardzo bym chciała nad morze pojechać, bo to blisko moich rodzinnych stron, no i klimat zdecydowanie lepszy... Ostatni raz byłam w 2011 :( i tkwię w tej smierdzącej kotlinie :(Nas ograniczają raczej trudności z uzyskaniem urlopu i fundusze, zobaczymy czy w tym roku się uda, bo ja przynajmniej z urlopem nie będę miec problemu ;)Doli, dużo tego magnezu, ale jak trzeba, to trzeba, jednak dużo sie wypłukuje... twardnieje i rośnie powiadasz... no pewnie ma jakiś związek ;)

reklama
Milia tak to sobie tłumaczę hehe a magnezu dużo bo 3x2 to były skurcze nóg :/ ja to nerwus jestem pewnie dlatego

Aaaaaaaaaa w kauflandzie 37 zł za 80 szt. Pampersow rozm 2

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry