hej..mam chwile
pogoda do dupy jakis halny wieje czy coś

młody zaraz z mężem do lekarza jedzie :/
ja dalej na etapie schiz jestem z szyjką. bosh...za 2.5 tyg wizyta..muszę wytrwać........
ubranka na rozm 62 mam poprasowane już, mąż prasował 2 godz ;p ja nie dałam rady na siedząco bo mi tak brzuch na krocze ciążył
przygotowałam już 3 pelne komplety do szpitala dla malucha, teraz tylko zapakować to w siatki
co do cc ja nie wiem jak jest na Ujastku tam gdzie chce rodzić, ale chyba po 8 godz każą wstawać..
Tabasia jak to koło mnie?
:-) nie stresuj się ułożeniem dziecka ... może sie obróci, wiem, że na kolanach chodzenie pomaga z unoszeniem dupki w górę bardziej niż rąk/przedramion, jakieś koliste ruchy itp. np. mycie głowy an klęcząco
milia szpital OK i tak ejstem zdecydowana na niego w 100%, popatrzyłam tylko na sale przed w trakcie i po, wszystko wygląda jak nie szpital, przytulne itp.
Pat syn jest boski i wcale nie mały :-) taki sam grubcio jak mama ;-)
Myla nie ględż babino
aga hej
Lei napisze jeszce raz, masz piękny pokój i chyba domcały taki? :-) śliczny, u nas suszarka to już tak bedzie do jesieni chyba w domu i balkon zawalony również..eh uwielbiam to
Olusia ja też mam głupie sny, o cc albo że gdzies uciekam, no ogólnie zbyt realistyczne
moj syn jak wiecie to cały klon ojca

wrzuce na
zdjęcie jak sa tak samo ubrani i mały miał z 8 mc.klony!!!!!!!
pogoda do dupy jakis halny wieje czy coś

młody zaraz z mężem do lekarza jedzie :/
ja dalej na etapie schiz jestem z szyjką. bosh...za 2.5 tyg wizyta..muszę wytrwać........
ubranka na rozm 62 mam poprasowane już, mąż prasował 2 godz ;p ja nie dałam rady na siedząco bo mi tak brzuch na krocze ciążył

przygotowałam już 3 pelne komplety do szpitala dla malucha, teraz tylko zapakować to w siatki

co do cc ja nie wiem jak jest na Ujastku tam gdzie chce rodzić, ale chyba po 8 godz każą wstawać..
Tabasia jak to koło mnie?
:-) nie stresuj się ułożeniem dziecka ... może sie obróci, wiem, że na kolanach chodzenie pomaga z unoszeniem dupki w górę bardziej niż rąk/przedramion, jakieś koliste ruchy itp. np. mycie głowy an klęczącomilia szpital OK i tak ejstem zdecydowana na niego w 100%, popatrzyłam tylko na sale przed w trakcie i po, wszystko wygląda jak nie szpital, przytulne itp.
Pat syn jest boski i wcale nie mały :-) taki sam grubcio jak mama ;-)
Myla nie ględż babino
aga hej
Lei napisze jeszce raz, masz piękny pokój i chyba domcały taki? :-) śliczny, u nas suszarka to już tak bedzie do jesieni chyba w domu i balkon zawalony również..eh uwielbiam to

Olusia ja też mam głupie sny, o cc albo że gdzies uciekam, no ogólnie zbyt realistyczne

moj syn jak wiecie to cały klon ojca

wrzuce na
zdjęcie jak sa tak samo ubrani i mały miał z 8 mc.klony!!!!!!!