• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Milia w moim domu zawsze były zwierzaki i chociaż czasem jestem na nie zła że np. Bałaganią albo mnie budzą to kocham je bardzo i nie wyobrażam sobie domu bez nich..byłby taki pusty i smutny..

Dziewczyny z tymi mniej płatnymi zwolnieniami to macie jakieś niefopatrzenie :/ tak jak pisałam wcześniej i Aylin powinnyście dostawać więcej a nie mniej..
Marela ja jak idę tylko po L4 to nie płacę ani złotówki
Wyjaśnijcie sobie to bo jesteście trochę kasy w plecy i jeszcze przy macieżyńskim będziecie w plecy a to wasze pieniądze

reklama
tak się obżarłam owocami, że już nie mam miejsca na ciastko :D
przeczytałam chyba wszystko od rana ale już nie pamiętam co komu chciałam odpisać... jeszcze trochę to głowy zapomnę :)
lecę spać. Nie piszcie tyle bo Was później nadrobić nie można :P

Asiorek super, ze dojechalas i wszystko ok :-)
Karina gratuluję zakupu, pieknie wyglada ten wózek.
Dziewczyny rzeczywiście coś nie tak z tymi zwolnieniami waszymi. Ja tez mam raz na 2, raz na 4 tyg i nigdy nie dostalam nizszej pensji. A od grudnia mam nawet 300 zl wiecej i nie wiem dlaczego ale nie wnikam :-) mi się to podoba hehe.
Dzis mialam usg. Mala wazy 1990 g i wszystko jest dobrze. Termin 3 dni do przodu w stosunku do Om. Ciesze sie, bo tak jak liczylam glowke ma najmniejsza w porównaniu do innych wymiarow bo my z mezem obydwoje mamy male glowe i czapki kupujemy w dzialach dzieciecych :-) ostatnio mierzylam ladny kapelusik dla 12latki. Nozki ma dlugie, wiec to na pewno po mezu super. Bo moje to raczej wszerz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry