• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aylin trzymam kciuki. Dawaj znać jak tylko czegoś się dowiesz.

U mnie w domu zawsze były zwierzęta. Koty, psy, chomik, króliki, rybki, świnki morskie, papugi :D Oczywiście nie wszystko jednocześnie ale przez lata sporo się uzbierało. Mój M nigdy zwierząt w domu nie miał. Mieszkał na wsi a tam tylko kot na dworze bez wstępu do domu i pies na łańcuchu... w życiu tego nie zrozumiem.
My u siebie na razie zwierząt nie mamy. Ciągle wynajmujemy mieszkanie w Wawie a tu nawet jak szukaliśmy mieszkania tylko z dzieckiem to ludzie kręcili nosem a co dopiero gdyby było jakieś zwierze :szok:

Na szczęście u moich rodziców cały czas są zwierzęta więc młody ma kontakt. A nas w lecie czeka przeprowadzka na wieś i start z budową domu więc też się swoich doczekamy :D

reklama
Hej dziewczyny

Jejku jak wy możecie tak późno chodzić spać i tak wcześnie wstawać :szok: Ja padam ok 22 i wstaję ok 8 i to mi mało.

wczoraj mąż przywiózł łózko dla starszaka i skręcał je do ok 23 i jeszcze nie skończył. Mam armagedon w domu bo z jednego pokoju trzeba było wynieść komody żeby miejsce do skręcania zrobić Dziś może skończy to może choć częściowo ogarnę mieszkanie bo już mam dosyć takiego bajzlu. .

Aylin oby wszystko było dobrze

Dziewczyny kciuki za wizyty

Ja jutro idę na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenie. Niby chodziłam z Antkiem ale teraz ponoć coś tam się pozmieniało i niby warto. Zobaczymy co i jak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry