Kuklaki
Fanka BB :)
Witam i ja
Aylin dobrze ze wszystko ok
A ja to przeczytalam jedzac tosta z szynka
No nic bede poscic jak tutaj w czysty poniedzialek
Asia to takie sny jak ja ostatnio, nie mialam malej ani w co ubrac ani na czym polozyc. Jak tam po wizycie?
Anniaa dobry pomysl z tym stolkiem
Renatka kciuki za wizyte &&&&&
Sataga ladny avatar
Ja na 15 mam to USG Dopplerowskie, trzymajcie kciuki
W koncu mi komode przywiezli, ale chyba na osle bo to ponad tydzien trwalo
Aylin dobrze ze wszystko ok
dzisiaj nie udalo mi sie dlugo pospac bo musialam sie dziecmi zajac przed szkola i dobrze bo malz zapomnial ze dzisiaj sroda popielcowa i wszystkim kanapki porobil z kielbasamusialam pozmieniac
A ja to przeczytalam jedzac tosta z szynka
No nic bede poscic jak tutaj w czysty poniedzialekJa też tak mam, w domu zawsze były zwierzęta, psy, chomiki, świnki morskie, papużki, rybki, ja też lubię coś mieć. Mieliśmy rybki, ale niestety nie utrzymały się, na psa nie mamy warunków, ale u rodziców są dwa więc kontak ze zwierzakami mamy. Chomiczka, albo świnke, lub kroliczka bym chciała, ale one niezbyt pachną. A papużki to taki bezpieczny zwierzak, choć nie można ich pogłaskać.
Ja też muszę zacząć się zbierać na wizytę, mam koło 11. Mam trochę stracha, a z drugiej strony bardzo się cieszę i mam nadzieję, że upewnimy się na 100% co do płci.
Ale dziś miałam sen, przez to zaczęłam myśleć o przygotowaniach bardziej intensywnie. Sniło mi się ze urodziłam, była niunia cudowna, ale problem bo ja nic dla niej nie miałam, P. Mi ją przywiózł ze szpitala w ciuszkach szpitalnych, a to wszystko było przesikane, a tu w domu nic ani pieluchy, ani ubranek, ani nic do umycia masakra jakaś. ;-)![]()
Asia to takie sny jak ja ostatnio, nie mialam malej ani w co ubrac ani na czym polozyc. Jak tam po wizycie?
Hej dziewczyny.
Ja już poprałam teraz tylko poprasować ,Prasuję na siedząco ( po to specjalnie od teściowej pożyczyłam stołek barowy.
Anniaa dobry pomysl z tym stolkiem

ja dziś wizytuję prywatnie o 19.00.trzymajcie kciuki !Do później !!!
Renatka kciuki za wizyte &&&&&
Sataga ladny avatar

Ja na 15 mam to USG Dopplerowskie, trzymajcie kciuki

W koncu mi komode przywiezli, ale chyba na osle bo to ponad tydzien trwalo

musialam pozmieniac