• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja juz chustę kupiłam.... Poza tym mój spacery teraz długie nie będą. Na plac zabaw. Za to znajomych będę miała więc ploty, ploty i ploty

Natasza ale masz fajną jszdę:) ja bym sie pieknie chętnie ponudzila;) jak sie dowiedziałam o ciaŻy to stwierdziłam spoko 8 mies to sobie zdążę wszystko ogarnąć :) a tu ciagle mi czasu ma wszytko brakuje. Przed chwila policzyłam ze jeśli mini przyjdzie na świat zgodnie z terminem to
zostało mi i mężowi tylko 6 weekendów we dwoje :)

Renatka gratki za udana wizytę :)

No czytam i czytam i łapa wcislam wyślij lol a jeszcze nie gotowe :(

Tyle o słodyczach :szok: a ja szlaban mam .., bo w poniedziałek glukoza ... A tak bym cos wszamała :p

Natasza mam nadzieje ze z uchem szybko bedzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

Ide spac , rano trzeba wstac ...
Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chustowe mimo ze nie ten watek ale akurat o chustach poradcie jaka kupic. Nigdy nie uzywalam ale maj , czerwiec by sie przydala zeby odprowadzic starszego do przedszkola rano. Mam bliziutko a znoszenie wozka tak srednio mi sie widzi.

reklama
Natasza to może do mnie przyleci jak ci się nudzi. W Bcn już cieplutko na spacerki mi z córcią powychodzisz :P
Marela u nas ze spacerami było identycznie :/ pierwsze 2 mce ok a potem jej sie coś odwidziało i po 20 min był ryk. Dopiero jak ja w spacerowe przesadziłam jak miała 5 miesięcy to polubiła spacery. Mam nadzieje ze teraz mi się spokojniejsze dziecko trafi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry