• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

moja to taki pulpecik od urodzenia, 3150 i 47.5cm. A dzis na bilansie dwulatka byłyśmy i waży 13,100kg i ma 88cm. Wydaje mi się że bziku będzie większy ale mam nadzieję że 3,5kg nie przekroczy.

reklama
Chyba też mam ochote na ten sernik bananowy:) tylko będę robić na tofu. A ostatnio kupiłam gotowe kruche ciasto i na to wylozylam po prostu cała paczkę rozmrożinych malin doslodzonych miodem :) zajęło max 15 minut a smakowało jak w lecie:)

To ja mam 5 latka za miesiac i waga 18 kg w ubraniu i gdzies 115-116 cm. Nie wiem juz ze 2 msc go nie mierzylam. Zebra moge liczyc bez dotykania.
Z roslin to tylko storczyki (prezenty) i żyworodke ze wzgledu na własciwosci lecznicze. No i co jakis czas kupie sobie albo dostane cos kwitnacego ale krotko u mnie stoi;). Teraz mysle o hiacyncie albo zonkilach tylko co postoi dluzej? Zonkile chyba rok temu padly dosc szybko;). A na jesieni nawet wrzos nie ustal:/. Za to storczykow nie moge przesadzic bo kwitnal jak szalone:)

natasza wierz mi zalatw sobie jakies mp3 czy audiobooki bo takie spacerowanie godzinami z wozkiem jest taaaaakie nudne przynajmniej dla mnie :D najlepiej z kims albo w jakims konkretnym celu sie przechadzac :cool:

Ranatka - Martyna. A skrót jakos tak sam wyszedł. Od tysiączka chyba :)
Hmm to moja wyższa od twojej. Ale wagowo obecnie 11 niecałe. Ubranka - body z krótkim na 9 msc i nawet luz ma. Zaś z getrami nam ten sam problem co ty. Potrzebuje 98 na długość ale z dupki lecą. Mój mówi żeby jej szelki kupic. Ratuje się rajtuzami i spódniczkami - rozmiar na roczne dziecko.

Olusia a w którym tyg te pomiary- z Tel sowaczkow brak?

Natasza wpadnij do mnie na 3 dni. Dam ci tylko mloda pod opiekę skoro c się nudzi:)

Natasza ??? Czy Ty sie dobrze czujesz ;) ???
Ja panikuje jak to ogarne .
Spacery - moj starszy polezal z wozku max 10 min bez ryku i o spokojnym spacerze moglam snic. I mimo ze w domu nie byl noszony na rekach to spacer a bardziej powrot do domu wygladal ze on na rekach a ja brzuchem wozek pchalam.

reklama
Babydust mam muzykę i neta w kom to mi starczy :) przedłużając teraz umowę na tel wziełam pod uwagę spacerki i zwiększyłam sobie pakiet internetu co by mi nie zabrakło :)
Aylin nie ma problemu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry