• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aylin, Twoja Tysia jak ma na imię ??? :)
Bo ja już się pogubiłam :)
Moja Majka ma teraz 3 lata i 4 miesiące i waży ledwo 12 kg., 91 cm.
Więc drobinka straszna. Najmniejsza w przedszkolu.
!
no faktycznie drobinka ale dzieci naprawde roznie rosna
moja corka urodzila sie malutka bo 3100 wychodzilismy ze szpitala i miala 2800 a potem to juz tylko rosla mega (poczworna waga urodzeniowa) , na roczek mialaa juz ponad 12 kilo i wzrost 86 cm jak miala 2 lata to lekarka wyslala nas na badanie kosci zeby sprawdzic czy nadaza za rosnieciem :) odkad skonczyla 2 lata kupuje ciuchy na 2 lata starsze dziecko niz byla na szczescie nie jest gruba tylko wysoka
dziasiaj jej kupilam ubranko na 14 lat i bylo dobre

syn za to urodzil sie 4100 praiwe nie spadl z wagi jako noworodek a na roczek mial ledwo ponad 9 kilo i do tej pory jest szczuplak a ciuchy nosi dokladnie takie jakie wiek :) tylko najlepiej slim fit

reklama
Margo - 35 jej to już:) ale fajnie ja bym chciała w 37 juz urodzić.

Doli ja na razie roślin musze bronić tylko przed kotami zobaczymy co miniaturka z nimi zrobi:)? Ja wlasnie jakoś czuje zebra, a skore ciagle smaruje olejkami ciekawe czy sie uchronię przez rozstepami?

Przyznam że ja jadłam sushi:/ wiem że jest zagrożenie listeriozą ale wiem ze każdy moze sie nią zarazić bez względu na ciąże i tak samo bedzie bardO chorować, wiec jem w sprawdzonych miejscach i tyle. Nie jem natomiast ani mięsa ani nabiału jaj, mleka, serów itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry