• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Renatka mój ma 3 lata i 7 mc i ma 17.5-18 kg i ze 112 cm ale bluzki na 98 są dalej spoko gdyby nie krótkie rękaw, to samo spodnie hehe chuda dupa mała

A moja choć przy porodzie chudzinka 2700-52cm, teraz i zresztą od 1m-ca była w górnych centylach, na bilansie 4latka miała 18kg wagi i 106 cm wzrostu. I jest taka w sam raz, nie pulpecik ale nie jest bardzo chuda, choć teraz ten rok, trochę choroby no i chyba znów ją trochę wyciągło w górę to zeszczuplała i żeberka jej widać czego ptzed tem nie było.

hej

moj maluch coś wyprawia od wczoraj, tak się kręci, że aż się martwie :/ :/ oczywiście już schizy, że pępowina w okół szyi i stad te mega mocne ruchy ..

nie wiem czy to możliwe, że od wczoraj podniósł mi się brzuch0raczej kwestia innego ułożenia Panicza..oddychać nie mogę , duszno mi cały czas i czuje ucisk.. -_- eh....... teraz też jem tosty z dżemem a ten tak nogi albo co to jest:eek:wbija, że az boli:eek::eek:
chyba na boks go zapiszę od narodzin..

natasza proszę przepis---> Moje Wypieki | Sernik bananowy na zimno zamiast żelatyny dałam galaretke cytrynową i troche mleka skondensowanego do sera :-D:-D:-D no i biszkopty na spód:-D:-D ja też chce mieć już dzidziola bo wariuje od tego leżenia!! grrrr oby nic z tym uchem Ci nie było..

Anemone rozstępy to geny, jak mają być to będą nawet najlepsze kremy nie pomogą wtedy niestety.. :/

Renatk ale pyyyyychaaaaaaaaaaa!!! :D

Doli to maly sie pewnie przekrecil
jak u mnie mloda sie przekrecila to w ciagu jednego dnia wlasnie inaczej zaczela kopac przez co rzebra zaczely mnie bolec i natychmiast pojawila sie zgaga i ciezko zaczelo mi sie oddychac , zanim sie odwrocila bylo naprawde spoko

Dzień dobry :)

Renatka, co za widoki od rana, mniam mniam! ja akurat lubię kwaskowate owoce w cieście, więc chętnie :-)

Natasza, jak ucho? Bardzo ładny kolor chusty :-) też planowałam na początku, ale stwierdziłam, że jednak nie wyrobię na kręgosłup ciągle małą nosić i zrezygnowałam z chusty.

Mam dziś ambitny plan poprasować, a może i wstawić drugie pranie, na razie robię nasze, ale ja tak nie cierpię prasowania... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry