• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Przetrwałam 2,5 godz. prasowania :-D Włączyłam drugie pranie malutkiej i jestem w szoku, bo wszystko się nie zmieściło, a myślałam, że mam tak mało rzeczy... Tymczasem będą 3 albo 4 (bo nie mam jeszcze pieluch tetrowych i prześcieradeł) pralki.
Kręgosłup mi w tyłek włazi, choć wiekszość na siedząco prasowałam...

Na szczęście mi zgaga nie dokucza, dlatego nie muszę rezygnować ani z czekolady, ani z cytrusów :-)

Doli Ty jesteś panikarz pierwszej wody :)) :P wyluzuj trochę ... Widać że jeszcze za mało czekolady zjadasz bo endorfin jeszcze mało :P
Też nie lubie pani Koniowej :)
Ucho tak średnio spytam gina co mogę brać.. Czekam w poczekalni i zastanawiam się czy podziała mój urok osobisty i zmierzy mi malucha... :)

Gorąco mi jak cholera...

a ja wzięłam się za ksi,ażke i godzinka zleciała... :P

Margo no wiem, takie życie to wegetacja :-D:-D:-D

milia podziwiam hehehe ;D chyba by mi tyłek w krzesło wrósł.. mnie nosi, żeby balkon posprzatać..:oo:

natasza brakuje mi sportu pod każdą postacią :-D

Ja za waszym przykładem, no i po moim ostatnim śnie wzięłam się za robotę. Wczoraj u mamy poprzegladałam ubranka dla małej(lo matko ile tego jest cały wielki wór samych 0-3mcy, narazie wzięłam tylko te i parę 62, no ale przynajmniej resztę posegrowałam, i podziliłam workami, to potem tylko wymienie worek za worek :-P ) a jeszcze musimy wyszukać pościele, kocyki itp. Ale ubranka mam, i znakazłam jeszcze pileluchy tetrowe całkiem nowe.:-P jedyne czego się nie doszukałam to skarpetek i szczerze to nie pamietam czy nie używałam, czy są jeszcze gdzieś. Jak co to mam napewno 1 parę ;-) No i kupiłam sobie proszek, i już pierwsze pranie poszło, pewno jeszcze z 2 pralki będą i pościele, ale to w przyszłym tygodniu. A za dwa tyg. pójdę na zakupy - kosmetyczno-higieniczne. na początku 35 tyg powinnam mieć wszystko, potem tylko odświeżyć wózek i będę mogła czekać.

Ale wam zazdroszczę 35 tyg. pewno jak pójdę na wizyte za 3 tyg. to niektóre będą po rozpakowaniu, lub w trakcie, a ja spokojnie jeszcze będę czekała 3 tyg na 38 tydz.

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin no wiec mysle ze do 2 kg dociagnac zanim bedzie cc...:tak: za tydzien mam wizyte i zobaczymy jak maja sie moje maluszki i ile urosly:tak: najwazniejsze zeby byly zdrowe!! oby jak najdluzej w brzuszku

Doli ja ostatnio czytalam ksiazke.." Oswoic los" smutna ksiazka ale bardzo ciekawa...:tak:

A ja dzis mam na obiad rosol oraz ziemniaczki z marchewka i groszkiem i kotlety z jajek.... taka mialam ochote...:tak: pyyychotka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry