• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

jakie tu pustki dzisiaj ;)
rzadna nie miala dzisiaj wizyty ?
ja juz spakowana , zarcie zrobione czekam na kolezanke az mnie zabierze autem :) tylko mam tyle rzeczy ze nie wiem jak my sie zabierzemy bo my w 4 osoby jedziemy jednym samochodem :-D:-D

reklama
Olusia fajny obiadek tez bym zjadla taki ale jak to zrobic ? Jak sobie nie ugotuje to moge pomarzyc ale chyba sciagne ten zestaw od ciebie na nast. tydz. A szczegolnie marchewke z groszkiem;)
Ja dzis od rana na nogach dopiero siadlam. Zaprowadzilam mlodego do pkola szybkie zakupy, bibloteka ,do rodzicow po male ciuszki. Przywiozlam dwie reklamowki troche przejrzalam reszte. Potem biegiem zupa i po syna. Dokonczylam obiad tzn drugie zrobilam i polozylam sie z 15 min temu a tu zaraz na basen z synem:/ w kuchni syf zostal:/

jejku nie zajrzec tu dwa dni i z godzina czytania
masakra jaka tu produkcja idzie :-)

jakos czasu nie bylo, w srode diabetolog w innym miescie to pol dnia za domem a potem odpoczywanie, wczoraj dzien lenistwa lekkiego, oprocz tego wizyta poloznej a dzis ze sama w domu to pranie znow, prasowanie, ale i tutaj w koncu zajrzalam ;)

o slodkosciach piszecie az by sie zjadlo cos dobrego... coraz wieksza ochota mnie nachodzi, a tu przeciez nie moge bo cukrzyca :-(

widze kazda na innym etapie szykowania do konca ciazy ;) ja sie planuje z calym praniem i prasowanie wyrobic do pon. bo pozniej remont pokoju przyszlego dla Malej i chce juz wszystko miec porobione teraz, pozakrywam tylko w oddzielnym pokoju bo jak sie Moj zabierze za remont to kto wie ile mu to zajmie... :-p

Lece dalej robic, poki jeszcze mi sie chce cokolwiek chce, bo juz zaczynam miec dni w ktore najchetniej to bym tylko lezala :)

babydust a dokad sie wybierasz? bo albo nie doczytalam albo nie wiem co... zacmienie umyslu chyba...:angry: szczesliwej podrozy....

marela mi taki obiad chodzil juz od bardzo dawna, szczegolnie kotlety z jajek... ale zawsze cos...;-) zrobilam tego tyle ze zapraszam na obiadek.... mmm pyyychotka... bo juz zjadlam troche, a za chwile znow jak moj wroci do domu...

Myslalam ze Ty nie robisz teraz obiadow tylko lezysz. Kotlety to akurat szybko sie robi wiec zrobie po weekendzie ale ta marczeweczka - kusisz o ile swojskiej roboty a nie mrozonka ;)
Babydust- udanej podrozy i samego wypoczynku przy soczku:)

Ooo faktycznie pustki tu dzisiaj :)
Byłam u gina dał L4 na miesiąc podwozia nie badał bo mówi że przez parę dni to niewiele pewnie się zmieniło :) usg mi zrobił nie musiałam go namawiać :) więc uwaga mój klopsik waży 2410g !! Więc wyskoczył z wagą jak szalony :) o dwa tyg starszy w porównaniu do pierwszego usg... Więc teraz już się nie dziwię że czuje każdy ruch..
Doli także możesz się jeszcze zdziwić jak szybko Hubercik na wadze przybierze ja obstawiałam 2000-2100g a tu taka niedpodzianka..jednak leżenie na kanapie i dunaty z biedronki zrobiły swoje :P

marela dostalam troszke zielonego swiatelka ze moge cos pochodzic, ale malo, wiec zrobie obiad, ewentualnie pojsc na targ, mam blisko i cos w domku i na tym koniec... juz nie leze calymi dniami i nocami...no ale jednak staram sie sie jednak wiecej lezec, no ale jak troszke moge wstac to korzystam z tego...:tak: a marcheweczka swojej roboty... :tak:

natasza looo matko ale duzy juz... a ile ostatnio wazyl? i za jaki czas tam przybral na wadze?:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry