• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ale sie zrelaksowalam jak Was poczytalam:)
Natasza super waga! Teraz możesz juz spokojnie czekać :)

Ja i id dawna marzyłam o dobrym barszczyku czerwonym/botwince ale ciagle mi było za mało burakowe:) no wiec zrobiłam jak zawsze a potem jeszcze z sokowirówki sok z kg buraków wycianęlam i dolalam i wreszcie mi smakowało :)

Leżę i odpoczywam od 19 minut przyznam że okropny miałam dzień :/ tyle stresu i nerwów w biurze ze aż leżę. Brzuchem jak kamień :( powinnam tego unikać wiem ale masakra dzis była czuje sie bez sił psychicznych:(
A na 20 jadę sie spotkać z położną pierwszy raz ciekawe czy jakaś miła ?

reklama
Renatka microlife nc100
dzięki :)

jeszcze nad tym TECH MED się zastanawiam , model KT - 40, ma któraś ?

Bo tylko ten ma taki opis:

• Termometry są zarejestrowane jako urządzenia medyczne w URZĘDZIE REJESTRACJI PRODUKTÓW LECZNICZYCH, WYROBÓW MEDYCZNYCH I PRODUKTÓW BIOBÓJCZYCH, co gwarantuje wysoką dokładność ich wskazań.

Dziewczyny jak to jest z tą położną? Trzeba się hdzieś dodatkowo zapisywać? Ja chodzę do położnej u gina prywatnego..

chyba trzeba być gdzieś zarejestrowanym na NFZ, ale jak nie chodzisz państwowo to ja nie wiem, jak to wygląda :/

Leżę i odpoczywam od 19 minut przyznam że okropny miałam dzień :/ tyle stresu i nerwów w biurze ze aż leżę. Brzuchem jak kamień :( powinnam tego unikać wiem ale masakra dzis była czuje sie bez sił psychicznych:(
A na 20 jadę sie spotkać z położną pierwszy raz ciekawe czy jakaś miła ?
oj biedna, współczuję stresów, teraz się relaksuj ile możesz...

do mnie dziś DZWONIŁA położna z przychodni !!! zapytać jak się czuję, czy wszystko w porządku, co tam w brzuszku słychać, czy czuję ruchy itd... i kiedy mam wizytę u gina lub pobieranie krwi to żebym do niej wpadła pogadać !!! :eek: no szok lekki :)

Miałam nadzieje że będzie malutki :) ale już ostatnio te poliki powinny dać do myślenia :P

Natasza, kawał chłopa się szykuje :) he he

Olusia fajny obiadek tez bym zjadla taki ale jak to zrobic ? Jak sobie nie ugotuje to moge pomarzyc ale chyba sciagne ten zestaw od ciebie na nast. tydz. A szczegolnie marchewke z groszkiem;)
Ja dzis od rana na nogach dopiero siadlam. Zaprowadzilam mlodego do pkola szybkie zakupy, bibloteka ,do rodzicow po male ciuszki. Przywiozlam dwie reklamowki troche przejrzalam reszte. Potem biegiem zupa i po syna. Dokonczylam obiad tzn drugie zrobilam i polozylam sie z 15 min temu a tu zaraz na basen z synem:/ w kuchni syf zostal:/
o matko, to pracowity dzień !!!

Anemonne odpoczywaj !! Może pora już zwolnić tępo??
Ja nie wiem jak Wy dajecie radę w pracy.. Ja jak siedzę dłużej niż 5 minut to moje dziecko dostaje szału w brzuchu.. A jak się wyprostuje wstanę czy się położe to się uspokaja :) a że już jest spory to trochę boli...:)

Natasza wiem, że masz racje postaram sie mniej stresować w pracy w przyszłym tyg:) na razie blogi weekend.

Mi położną poleciła mija gin do której chodzę na priw. A tak to nie wiem czy sie gdIes zapisuje itp. Wiem ze jej za wizytę poznawczą już muszę zapłacić a potem za sam poród...

Tez macie wrażenie ze wcześniej urodzicie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry