• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnego spotkania z polozna. Chce rodzic w szpitalu gdzie pracuje moja gin. Wtedy trafilam akurat jak zaczynala dyzur i polozna ktora byla przy porodzie byla bardzo fajna.Mam nadzieje ze bedzie podobnie. A nic by mi nie daly spotkania z polozna bo w tym szpitalu nawet lekarz moze byc ten ktory ma dyzur i polozne identyko. Nie ma mowy o swoich.

Anemone nie oby nie !!! Mi sie nie spieszy i mam nadzieje ze dorrzymam do terminu;) Narazie nie mam nic gotowego ;)

Ooo faktycznie pustki tu dzisiaj :)
Byłam u gina dał L4 na miesiąc podwozia nie badał bo mówi że przez parę dni to niewiele pewnie się zmieniło :) usg mi zrobił nie musiałam go namawiać :) więc uwaga mój klopsik waży 2410g !! Więc wyskoczył z wagą jak szalony :) o dwa tyg starszy w porównaniu do pierwszego usg... Więc teraz już się nie dziwię że czuje każdy ruch..
Doli także możesz się jeszcze zdziwić jak szybko Hubercik na wadze przybierze ja obstawiałam 2000-2100g a tu taka niedpodzianka..jednak leżenie na kanapie i dunaty z biedronki zrobiły swoje :P

Natasza ale duzy:szok:

reklama
Natasza no to chlop bedzie spory ;) co do poloznej to nie wiem jak to prywatnie jest, ja jak chodze na nfz to juz na poczatku ciazy dawala mi cos do podpisania, ta sama ktora przyjmowala do mojego lekarza, jak juz bylam chyba w 24. tyg moze ciut pozniej to sie upewnialam czy jestem u niej zapisana, sama zaczela sie umawiac ze mna, byla juz dwa razy na wizycie, dla mnie to przydatne gdyz nie ma u mnie w miescie szkoly rodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry