• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Magda ja kiedyś natknęłam się na ten blo: Toddler Archives - The Imagination Tree dla mnie pomysły wypas. Sprawdź ich pinterest :)

Anemonne bardzo dziękuję:D
Ledwo się strona zaladowała, a ja juz wiem, że dziś muffinki zrobimy bo tego jeszcze nie było ;) reszta pomysłów też bardzo fajna. Myślę, że na tydzień wystarczy;) moje dziecko bardzo lubi grzebać w kuchni, a także wszelkie malowanie farbami i inne tego typu kombinacje:D;)

Hej
Ja wczoraj padnièta cały dzień byłam ale udało mi się posegregować resztę ciuszków rozmiarami dziś tylko popakować.

Jak jużostatnio pisałyście o położnych to byłam u nas na osiedlu i mi powiedziali że tak że wcześniej się zgłasza a jak dotarłam do położnej to że nie teraz i jak urodzę to mam zadzwonić to przyjdzie do mnie i do dziecka :/.

Magda cenne rady bo ja sobie właśnie teraz ubzdurałam staniki do karmienia z fiszbinami :sorry:

Wczoraj oglądaliśmy "wielką szóstkę" :D fajny był.

Lecę coś zjeść. I od dziśiaj post na słodycze sobie robie choć ostatno mi się straszny słodyczojad włączył :/

Anniaa a może spróbuj poszukać innej położnej gdzieś w okolicy. Ja pierwsze dziecko rodziłam w 2010 roku i wtedy do położnej zglaszalo się dopiero po urodzeniu maluszka. Teraz te przepisy się po zmieniały i ciężarna powinna być pod opieką położnej od 30 tc... ja jestem od 33 tc, bo dopiero wtedy się o tych zmianach dowiedziałam.
Widzę, że wczoraj też miałaś pracowity dzień;) ja dziś pranie robię i coś czuję, że ze 3 pralki będą jak nie więcej :p
Jeśli chodzi o staniki to ja też upatrywać sobie taki wypasiony chyba w triumph, ale jak mam wydać prawie stówkę na taki stanik i założyć go tylko od czasu do czasu to sobie daruje. Jadę za chwilkę na targ i do domu kupie sobie takie dwa zwykle i tańsze sportowe, a jak będę w mieście to wejdę do porządnego sklepu i tam się zaopatrzę w jakiś taki fajny i wypasiony :D;)

Następna wizytę mam 3 marca i to juz będzie 36tc wiec juz będę miała termin cc ustalony... chyba zawału ze strachu dostanę :what::p:eek:

Kuklaki nie Ciebie jedna po paru pracach domowych krzyz boli, mam to samo jak postoje dluzej i cos porobie... baa nawet jak wstaje rano to troche mnie bola po nocy, chyba spie troche na plecach i mi ciazy na krgoslup..

u mnie polozna byla juz dwa razy i pierwszym razem to chyba w 30. lub nawet 29. tyg, rozmowy poki co o porodzie rodzinnym, cwiczeniach, oddychaniu itp oprocz tego moje pytania ale i tez rozmowa tak na luzie ;)

co do stanikow wlasnie tez to przede mna jeszcze, caly czas zastanawiam sie nad rozmiarem, bo prawdopodobnie kupie cos przez internet i nie wiem czy brac taki jak na teraz czy rozmiar wiekszy jednak lepiej

a porod hmm mysle ze lepiej by bylo przed swietami chociaz ;) mam termin na 9. i wolalabym juz swieta spedzic w domu i byc po porodzie a jak bedzie to czas pokaze ;)

Dobry :)

Margo super ze mała bedzie tez miala imię po teściowej :)
Nadal trzymam mocno kciuki zeby dane jej było z mała troche czasu spędzić :) [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️

U mnie nic nowego :p

Miłego dnia :)

ja bym swiat nie chciala w szpitalu spedzic... a poza tym w swieta bedzie ciezej znalezc kierowce bo co niektorzy moga korzystac z wolnego :) chyba ze ktos ma wlasne auto to ma spokoj ;)

U nas dziś leniwie :) Wstałyśmy o 10:30 !!! :szok:

Szok !!!

Jemy śniadanie, mała w łóżku jabłko gryzie, ja serek przed laptopem, ale muszę skorzystać z tej super stronki (Anemonne dziękuję !!! ) i coś z Majką dziś musimy kreatywnego zrobić, bo dziecko na weekend w domu :/

Mila83, super, że ostatni dzień w pracy, i tak wystarczająco długo pracowałaś, podziwiam !!!

MIŁEGO DNIA !!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry