• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Coś ta sobota dzisiaj dla wszytkich pracowita widzę, ja tez sie nasprzatalam a teraz juz do końca dnia będę odpoczywać :) i czytać jakaś nową książkę poleconą przez koleżankę " język niemowląt "

reklama
Anemonna bardzo fajna książka czekała na półce kilka lat i się doczekała..ale jeszcze czeka w kolejce bo dwie inne czytam :)

Dziewczyny mam pytanie czy robicie sobie jakieś pamiątki z okresu ciąży??

Jeju, dziewczyny to mi aż głupio. Jestem na tej działce z mamą i ciocia i obie się mną cudownie opiekują. Zrobily pyszne sniadanko, obiad, murzynka, podają mi owoce, herbate. Aż żal będzie wyjezdzac i wracac do obowiązków. Pokój juz pomalowany, więc w końcu i ja moge zacząć prac i prasowac.
Trzymajcie sie dziewczyny, jutro postarajcie się odpocząć!

Cześć dziewczyny :)
Dzisiejszy dzień to jakaś masakra... od 5 rano jestem na nogach, a jeszcze moj synek jest chory, dostał straszną gorączke 40.1 także wieczor spedzony na pogotowiu, okazalo sie ze zapalenie pluc :-(:-(:-( oczywiscie o karetce mozna pomarzyc, znalazlaby sie chyba dopiero jakby ktos umieral :wściekła/y: chyba jakis wirus panuje bo kolejka do pediatry straszna i wszystkie dzieci w sumie na to samo, goraczka i wymioty... ehh az mi sie spac odechcialo z wrazenia:no:

Vesunna korzystaj póki możesz bo już niedługo :)

Żaneta zdrówka dla synka!! Ważne że już choroba zdiagnozowana i będą odpowiednie leki.. A gorączka to dobry objaw- że organizm walczy z infekcją

reklama
Żaneta zdrówka dla synka. Oby mu szybko przeszło.

Vesuna a ty korzystaj bez wyrzutów sumienia, bo tak jak mówi natasza, niedługo nie będzie już tak dobrze :P

My dziś byliśmy na urodzinach kolegi Laurki. Moje dziecko dziś pierwszy raz spróbowalo zelka i potem chodziła za mną przez całe urodziny i mówiła "mama daj misia. Ale doble" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry