• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Powiedzcie czy mój facet jest pierdzielniety cy to moje hormony? Bo juz niewiem :/
Kolejny zajebisty dzień za mną.

Zaneta nie ma NC gorszego niż chore dziecko. Wspolczuje

Była u mnie koleżanka popakowalysmy trochę rzeczy. Przeraza mnie ze za tydz się preprowadze i będę miała 2 tyg n rozpakwanie,podanie ciuszkw,po prasowanie i jeszcze spkowanie torby. Gdybym wiedziała ze w terminie urodze to byłby Pikus...

Żaneta mam nadzieje ze synek szybko wyzdrowieje [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Myla mam nadzieje ze w miare wszystko ogarniesz z ta przeprowadzka i przyszykowaniem ... Spore zadanie :(

Natasza , ja mam od Emily specjalne pudełko co sie zbiera rzeczy dla dziecka , od niej mam : jej pępek , zdjęcia , oryginalny test ciążowy , jej pierwszy smoczek , jej pierwszy rozmiar pieluchy i kartki urodzinowe ... I nie pamietam co jeszcze :p

Dla Kuby to samo :)

Zaneta zdrowka dla synka.

Ja tez wszystko zbieram po synku , a z pierwszego roku ma album ze zdjeciami wywolanymi, na poczatek usg pierwsze potem brzuch i tak systematycznie.
Pepek i test tez mamy gdzies.
Pozatym mam wszystkie badania , ksero karty ciazowej.

No i sie wyspalam :/ tak jak pisalam wrocilismy ze spaceru pod prysznic tabletka i spac. M zajal sie synem. Nie usnelam tylko lezalam. Pospalam z godzine do 23 i syn zaczal plakac jeczec itp przez sen. Nic nie mowil tylko steka. Goraczka. Usnelam po 12. Lek dzialal 4 h, o 3 powtorka dostal nastepny. I do rana zero spania:/ Mlody tez. Usypialam na 10 min i co chwila inny sen;/ koszmar.

Witam,
Widzę że temat chorób znów się zaczął :/. Ja wczoraj byłam na IP bo taki mnie kaszel męczył że aż mi brzuch twardniał. I co ? Zapalenie obustronne oskrzeli i antybiotyk.

Wczoraj rozmawiałam ze znajomą Panią doktor i powiedziała mi że dzień wcześniej jej córka miała cesarkę i urodziła syna i od razu ten maluszek pod respirator bo ma zapalenie płuc. A ona kilka tygodni wcześniej przechodziła grype. I tu mój apel do do wszystkich! Uważajcie. Nawet jeżeli uważacie że to tylko grypa czy przeziębienie nie lekceważcie tego. Lepiej wziąć antybiotyk bo teraz i tak już maluszkowi nim nie zaszkodzimy a tylko możemy pomóc żeby przyszedł zdrowy na świat. Gdyby nie ona nie pojechałabym na IP i chodziłabym z tym zapaleniem (bo juz mi przechodziło) aż rozwinełoby się zapalenie płuc.

Także taki mój apel do Wszystkich na niedziele :)

Pozdrawiam i życzę spokojnej niedzieli :):)

Witam sie w ten piekny dzien...;-)

Ja dzis mam w planach prasowanie itp oraz idziemy na urodziny do tesciowej...;-)

Zaneta mam nadzieje ze synek szybko wyzdrowieje ;-)

Anulka zdrowka zycze!! ;-) trzymaj sie!

Karina ja tez zbieram rzeczy na pamiatke.. test ciazowy, zdjecia, itp.. tzn chce miec wszystko co bedzie mozliwe ;-)

Myla mam nadzieje ze sobie poradzisz i zdazysz wszystko przyszykowac ;-)

reklama
Anulka zdrowiej!
A co do tego co napisalas o tym maluszku to od Cypriana z klasy jedna mana rodzila w zeszłym roku i tez właśnie cala ciazę było ok,około 30 tyg ona miała grypę, na poczatku lekcwwazyla a jak się gorzej czuła to lekarz i antybiotyk a tu nagle w 34 czy 35 tyg odeszły jej wody i urodziła małego z zapaleniem płuc właśnie! Ponoc przez ta jej infekcje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry