• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ehh gdyby się go dało wykorzystywać. Wczoraj pol dnia pakowalysmy i miaysny 3 wory ze śmieciami i AZ mi glupio było bo koleżanka mówi ze mam wyslac Arkka bo się ruszyc nie można a on.stwierdził ze pójdzie potem! W końcu posza ona i Cyprian! Jeszcze miał wczoraj ponosić wszystko do auta a w rezultacie caaaly dzień siedzial z lapkiem a mY robilysmy.
Za to dziś wziął się za wynoszenie i nawet posprzatal ale co mnie trzeba było wczoraj doprowadzić do płaczu to trzeba bylo

reklama
Witam

Myla normalne to jest, najpierw musza nas do placzu doprowadzic albo nerwy zepsuc bo tak o to nie moga zrobic.

Dzisiaj mi sie Pat snila ze do mnie przyjechalam, pytam kto tam i nie chciala powiedziec dopiero po glosie poznalam:-D dalej nie pamietam.

My bylismy u tesciowej na obiedzie, teraz ogladam tv jakos sily nie mam.

Chorym zdrowia zycze.

Kukaki AZ dziw ze poznalas po głosie :D napewno nie po tłuszczu wylewajacym się boczkow???? ;)

Olusia ty weź się nie przemeczaj.
Wiecie ze juz 3 marcowki się rozpakowaly?
Jak myslicie która z nas pójdzie na pierwszy strzał?

dzien dobry :) witam poweekendowo :) poimprezowo :)
wypad sie udal nasmialam sie po pachy :) jestem niewyspana na maksa bo pogaduchy do 4 rano ale beteryjki naladowalam :) nastepne takie spotkanie za rok :) :) ze wszystkimi laskami z ktorymi bylam juz 4 raz na takim wypadzie poznalam sie przez internet na forum dzieciowym bo wszystkie w ciazy byly (choc na roznych etapach ciazy) a ze wszystkie sa z moich okolic zamieszkania to ok 8 lat temu zaczelysmy sie spotykac na zywo i tak to trwa i kwitnie :) dzieci sie tylko porodzilo w miedzy czasie duzo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry