reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Ehh gdyby się go dało wykorzystywać. Wczoraj pol dnia pakowalysmy i miaysny 3 wory ze śmieciami i AZ mi glupio było bo koleżanka mówi ze mam wyslac Arkka bo się ruszyc nie można a on.stwierdził ze pójdzie potem! W końcu posza ona i Cyprian! Jeszcze miał wczoraj ponosić wszystko do auta a w rezultacie caaaly dzień siedzial z lapkiem a mY robilysmy.
Za to dziś wziął się za wynoszenie i nawet posprzatal ale co mnie trzeba było wczoraj doprowadzić do płaczu to trzeba bylo

reklama
Witam

Myla normalne to jest, najpierw musza nas do placzu doprowadzic albo nerwy zepsuc bo tak o to nie moga zrobic.

Dzisiaj mi sie Pat snila ze do mnie przyjechalam, pytam kto tam i nie chciala powiedziec dopiero po glosie poznalam:-D dalej nie pamietam.

My bylismy u tesciowej na obiedzie, teraz ogladam tv jakos sily nie mam.

Chorym zdrowia zycze.

Kuklako bardzo fajny sen :D chętnie bym sobie do Ciebie pojechała w wakacje :p
Myla jak miała poznać po tłuszczu ;p chyba ze by się jej wlewal pod drzwiami :p

dzien dobry :) witam poweekendowo :) poimprezowo :)
wypad sie udal nasmialam sie po pachy :) jestem niewyspana na maksa bo pogaduchy do 4 rano ale beteryjki naladowalam :) nastepne takie spotkanie za rok :) :) ze wszystkimi laskami z ktorymi bylam juz 4 raz na takim wypadzie poznalam sie przez internet na forum dzieciowym bo wszystkie w ciazy byly (choc na roznych etapach ciazy) a ze wszystkie sa z moich okolic zamieszkania to ok 8 lat temu zaczelysmy sie spotykac na zywo i tak to trwa i kwitnie :) dzieci sie tylko porodzilo w miedzy czasie duzo :)

Haha nie Myla, nie watpie :p

Babydust w sumie fajne takie spotkania :) zawsze to jakąś odskocznia :) cieszę się ze week udany ;)

Babydust super takie spotkania.

Myla no juz sama nie wiem moze zle zapamietalam:-D w sumie po tluszczu latwiej bo glosu nigdy nie slyszalam:-D

reklama
Do góry