• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Nie mam chwilki, zeby Was podczytac buuu...:no:

Widzialam tylko ciacha mniaam ja wieczorem szarlotkę zrobiłam. Ogolnie robie post na słodycze, czekoladę, ciastka i wszystkie gotowce, tylko ciasto od czasu do czasu..

Chodakowską musisz pooglądać :) Ona zaraża endorfinami :)

No mi przez 5 dni (od państwowego USG do prywatnego USG) Michałek się odwrócił z nóżek na główkę, więc nasze szkraby chyba jeszcze mają miejsce do ćwiczeń :)

Dzień dobry,

Wy o ciastach i innych słodkościach mniammm...... ja się musze ze słodkim opanować bo mam straszliwą zgagę i nic na nią nie pomaga :eek:

Doli nie schizuj bo się do porodu wykończysz.
Moja mała od kiedy się odwróciła jakieś 2 tyg temu to mało się rusza. Ale jak się już rusza to ciężko mi oddech złapać :confused2:

W poniedziałek idę zwiedzać szpital a w przyszły piątek ostatnia wizyta z usg... :baffled: Później już tylko położna i czekanie na rozpakowanie się.

Wczoraj po spotkaniu z koleżanką i ponad 3 godzinnych pogaduchach i spacerku - padłam... zrobiłam obiado-kolację (lasagne) i dosłownie padłam...

Dziewczyny dziś skończyłam 34 tydzień więc 35 leci... to już bliżej jak dalej.. :szok:

Ostatnia edycja:
dzięki laski.. musze wyluzować bo faktycznie się wykończe -_- a tu jeszcze 7 tyg zostało!! :szok::szok::-D

Margo wiesz co jest dobre na zgage? ;D zero czekolady, kawy, herbaty, cytrusów i kwaśnych rzeczy heeh no ale jak życ wtedy? ;D

Renatka pani Koniowej ( Chodakowskiej) nienawidzę i nic mnie do niej nie przekona. niech sobie wsadzi swój konski optymizm i sztuczne cycki do kieszeni i nie wyjmuje przy mnie :P

Doli ale jak ja mam żyć bez czekolady, herbaty i kwaśnych rzeczy?? :no: (Kawy nie piję więc przynajmniej to odpada). Z cytrusami to bym sobie jeszcze jakoś poradziła ale czekolada??? no way:eek: :-D:zawstydzona/y:

Renatka no już niedługo. Z jednej strony już bym chciała mieć skończony 37 tydzień a z drugiej przeraża mnie to :baffled:

Renatka ja mam.szpitalny bezdotykowy. Początkowo sprawdzalam z innym. Oszukuje o kreseczke-dwie. Wiec prawie nic. I zadowolona z zakupu jestem. Tym bardziej ze mierzy i temperaturę ciała i otoczenia.

Aylin, jaki model dokładnie masz ? Bo dziś - jutro chciałabym jakiś w końcu kupić :)

Zbieram opinie :)

A ja już bym Michałka chciała tulić :)

Panią Koniową ;) ja lubię.
Dzięki niej po części uwolniłam się od Marka, dała mi siłę by z tym skończyć :)

Ostatnia edycja:
reklama
Margo gratuluje skonczonego 34:tak:

Renatka jakie pyszne.... tez chce kawalek....;-)

Aylin USG miala zrobione na koncowce 32tc:tak:

Natasza, mam nadzieje ze juz uszko nie boli...;-)a chusta fajna...

milia80 ja tez mam zamiar dzis prasowac ciuszki, wczoraj robilam 2 pralki prania... a dzis znow mnie czeka...;-)

A ja dla odmiany poszlam wczoraj wyjatkowo wczesnie spac i wstalam dzis jak moj wychodzil do pracy...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry