reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

babydust przede mną jeszcze to badanie ( blee ) i dodatkowo mam jakieś inne jeszcze chlamydia itp :szok:

zrobiłam to pranie i wkurzona jestem bo z połowa nie nadaje się, bo jest zniszczona dosyć albo kolory pożołkłe, wiec tylko kolejne szmaty do upychyania w domu, chyba oddam je gdzieś albo cos :zawstydzona/y: jakbym nie miała nic więcej to bym pewnie zostawiła wszystko ale mam dużo tych ibranek w rozm 62-68 a to taki jest.. zostawiam pajace do spania bo tego nigdy za wiele (chyba..) no i zapomniałam dorzucić tych ubranek, które leżały w szafce i czekały grrrrrrrr

Pat no masz racje :p :p u mnie dopiero 33 tydz a w zasadzie 32 skończony bo tak to mój lekarz liczy...

Karina super, że wyniki dobre :-)

reklama
Pat eh :p jeszcze 7 tygodni!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: wizyta za 1.5 tyg. nie mogę sie doczekac, żeby uslyszeć tym razem,że nic się nie skraca i nie rozmiękcza :-D bo w takim tempie to ja nie dotrwam do wyznaczonej daty

Doli już teraz powoli u każdej z nas może coś się skracać itp ale to wcale nie oznacza że mamy zaraz rodzic ;) wiec się nie stresuj :)

Haha ktoś musi Cie stawiać do pionu :p ale ciężko z Tobą ciężko...:D
A ja sobie wczoraj oglądałam program o noworodkach itp i był o chłopcu który urodził się w 34 tygodniu i ważył ok 2000g i trzymali go tylko 10dni w szpitalu bo miał problem z glukoza i poszedł sobie do domku całkowicie zdrowy. Także nasze maluszki naprawdę juz są silne :) najważniejsze to żeby przekroczyły 2kg bo to jest taka waga graniczna więc stresu powinno być coraz mniej !;)

Pat no dokladnie, żeby przekroczyły te 2 kg i już bezpieczniej! na to licze i ja! :D

ja to sie boje czy te infekcje nie będa miały wpływu bo tyle o tych zapaleniach płuc czytam i jestem w szoku a ja znowu zatoki mam teraz kuźwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no nic i tak na to nic nie poradzę...

Ostatnia edycja:
Karina, super, że wyniki dobre :-)

Doli, dobrze, że Pat trzyma Cię w ryzach :-D

Hmm, ja rano zauważyłam skrzep krwi... po godzinie jeszcze jeden, ale od ok. godziny spokój i czysto, nic mnie raczej nie boli... Mam nadzieje, że to z mojego polipa zdiagnozowanego przy poprzednim krwawieniu. Dobrze, że dziś wizyta, choć lekki stres, że to coś poważniejszego, jest :-(

reklama
Do góry