babydust przede mną jeszcze to badanie ( blee ) i dodatkowo mam jakieś inne jeszcze chlamydia itp
zrobiłam to pranie i wkurzona jestem bo z połowa nie nadaje się, bo jest zniszczona dosyć albo kolory pożołkłe, wiec tylko kolejne szmaty do upychyania w domu, chyba oddam je gdzieś albo cos
jakbym nie miała nic więcej to bym pewnie zostawiła wszystko ale mam dużo tych ibranek w rozm 62-68 a to taki jest.. zostawiam pajace do spania bo tego nigdy za wiele (chyba..) no i zapomniałam dorzucić tych ubranek, które leżały w szafce i czekały grrrrrrrr
Pat no masz racje
u mnie dopiero 33 tydz a w zasadzie 32 skończony bo tak to mój lekarz liczy...
Karina super, że wyniki dobre :-)
zrobiłam to pranie i wkurzona jestem bo z połowa nie nadaje się, bo jest zniszczona dosyć albo kolory pożołkłe, wiec tylko kolejne szmaty do upychyania w domu, chyba oddam je gdzieś albo cos
jakbym nie miała nic więcej to bym pewnie zostawiła wszystko ale mam dużo tych ibranek w rozm 62-68 a to taki jest.. zostawiam pajace do spania bo tego nigdy za wiele (chyba..) no i zapomniałam dorzucić tych ubranek, które leżały w szafce i czekały grrrrrrrrPat no masz racje
Karina super, że wyniki dobre :-)
bo w takim tempie to ja nie dotrwam do wyznaczonej daty