• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

milia ja też jestem tak więc..wynik znam, natomiast reszty nie miałam..czytośc miałam ale tam sa inne łacińskie nazwy hmm... kurcze.. :P przy łożysku chyba b boli ..

Pat dzięki :( :( co do badania to wolałam jak najmniej grzebania patykami TAM jednak będzie więcej ;p i musze specjalnie jechać do miasta po to..:szok:

reklama
Ale wydaje mi się że oni wezmą jeden wymaz i z niego sprawdza :) chyba nie będą pchali Ci 5 patyków do malej :p zresztą mi gin mówił że wymazy nie są inwazyjne...chyba bardziej inwazyjny mógłby być wziernik który wkładają a mimo wszystko robią to na każdej wizycie i nic się nie dzieje :p i pchaja paluchy żeby szyjkę pomacac i tez nic się nie dzieje więc spoko :p mi grzebia swa razy w miesiącu więc jakby to miało być niezdrowe to myślę ze tez przerażający wziernik juz by szkód narobił :p
Jedź do miasta dobrze Ci to zrobi :p

Jak odkleja się łożysko to z tego co wiem to krew jest zywa i boli...chyba ciężko by było to przegapic...no już niedługo 17 :)

Doli ja mam już skróconą od ponad 1.5 miesiąca i też teraz mięką i jeszcze minimalnie postępujące rozwarcie... Więc jestem lepsza :)) :P

Ja chyba teraz na wizycie mam ten gbs i czystość i chyba tyle ale okaże się po wizycie :)
Mykoplazma i chlamydia to dziadostwo ogólno ustrojowe... I dobrze że zrobią Ci te badania będziesz miała święty spokój. Kto raz się tym zarazi ma to do końca życia ale po udanym leczeniu jest uśpione. Moja mama ma chlamydie i jej zaatakowała płuca i 2 miesiące miała zapalenie płuc.. I niestety to jest zaraźliwe.. różnego rodzaju płynami, drogą kropelkową podobno też.

Dziewczyny niechce straszyć ale położna mówiła że przy odklejającym się łożysku nie musi być objawów..każdy organizm jest inny, każda ciąża inna..ja bym nie czekała tylko dla świętego spokoju skontaktowała się z lekarką

Pat obczaj że w luxmedzie gbs jest z małej i z " groty nutelli " :D
Ja nie mam grzebania wziernikiem hmmmmm.... Tyłki do cyto itp.

Natasza chcesz się licytowac?? Hehe

Ja się próbuję nie nakręcać, ale widze, że robicie to za mnie... oprócz Pat, która chyba jedyna zachowuje zimna krew :)
Nie musi byc objawów przy częściowym odklejeniu się łożyska, bo zalezy w którym miejscu to nastąpi i czasem krwawienie jest tylko wewnętrzne. A u mnie coś jednak było, no i wiem, że mam polipa, który może dawać takie objawy, a 17 za 3 godziny, więc nie stresujcie mnie...

Doli, ja też myślę, że jeden wymaz Ci zrobią, ew. dwa, jeśli uznają, że za mało materiału, ale na pewno na tej samej wizycie. Miałam kiedyś te badania robione, chyba przed ciażą, z tego co pamietam.

"grota nutelli", hahaha, padłam :D

wziernik raczej też na każdej wizycie mam i grzebanko.

Karina, super, że wyniki dobre :-)

Doli, dobrze, że Pat trzyma Cię w ryzach :-D

Hmm, ja rano zauważyłam skrzep krwi... po godzinie jeszcze jeden, ale od ok. godziny spokój i czysto, nic mnie raczej nie boli... Mam nadzieje, że to z mojego polipa zdiagnozowanego przy poprzednim krwawieniu. Dobrze, że dziś wizyta, choć lekki stres, że to coś poważniejszego, jest :-(

Milia trzymam kciuki, żeby to nic poważnego było.

Mi grzebią na każdej wizycie wziernikiem żeby głębiej spojrzeć :p i żyje nic mi nie jest szyjka super :D jedyne co to kawałek czopa wyszedł ale nic się nie dzieje jak narazie więc spoko :)

W czwartek pewnie się dowiem o tych badaniach wszystkich...jak muszą to niech grzebią, tylko się wymyje slicznie :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry