reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Ja tez mam krótkowzroczność ale...przestalam juz jakiś czas temu nosić okulary...a badalam się w 2012r ;p

reklama
Milia daj znać czy ok po wizycie

Doli ja miałam gbs w szpitalu.z jednej i drugiej groty :D
Myślisz ze trzasna jeszcze raz?
Czy ja dobrze doczytalam ze Grubcio się moim biczem bawi???

Co na wizycie?? A dziękuje córeczki wszystko ok,nie musialyscie się tak bardzo martwić od rana :D

milia ja jestem średnio raz na pol roku u okulisty i robie badanie, też noszę soczewki ( aktualnie okulary bo oczy bolą ) i lubię kontrolowac wadę zwłaszcza, że mała nie jest -_- mam nadzieje, że nic Ci złego nie wyjdzie

Pat zeżarłam już z 25 dag krówek..-_- eh........ nie ma to jak post... :dry::dry::dry::dry:

Myla myślę,że grzebną Ci jeszcze raz niestety..ups... no wreszcie raczyłaś nas tu odwiedzić:p a Grubcio to taka niepozorna domina :p trzeba na Nią uważać :p

Pat Ty też ślepa jesteś? ;D o... miło :p

I w ogóle czy wy kuku macie??? Ja nie mogę,z kilku kropel krwi juz zdążyły Milii odkleic łozysko

Może poprostu się zadrapala,albo przygryzla???

Załączniki

• 1424697536935.jpg
    1424697536935.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 39
Ja jej nic nie odklejalam ! Ja tu jestem z tych które myślą najbardziej optymistycznie :p

Doli w ciąży zrobilam się ślepa bardziej :D aż czasem mi głupio :D mam nadzieje że to minie :p

reklama
Chodziło nam tylko aby zadzwoniła do gin i po sprawie :) ale każdy robi jak uważa :p
A z tym łożyskiem to samo wyszło :p bo Milia napisała że to raczej nie łożysko bo nic ją nie boli a wcale nie musi boleć...:)

Do góry