• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia tylko spokojnie hehe no ja mam tylko paluszki grzebuszki ale długo i dogłębnie, aż oczami przewracam hehe ja się badalam - wzrok, 4 lata temu robiłam dno oka ponoć jak wtedy wyszło ok to teraz wyjdzie tak samo bo zbyt krótki czas odstepu, w każdym razie badanie miałam w grudniu i wsztstkoi ok

Pat czoło Ci wyszło???? Hahaha ja nienawidze wziernika!!! Tego jak mlaska o.O .... Aha, przed tym badaniem nie można się zbytnio myć hehe

Kurczę posta mi wcięło.
Byłam na zakupach, kupiłam Roksi płyn ułatwiający rozczesywanie włosów i żel&szampon(wszystko z księżniczkami - oczywiście), dla dzidzi kupiłam emulsje do kąpieli, a dla siebie miałam szampon, a kupiłam balsam do włosów

Pat dobra, dobra hehehe ja już jestem obrażona bo nie chciałaś mieszkać koło mnie Buuuu

Topie smutki

Załączniki

• 1424696970055.jpg
    1424696970055.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 48
Ja u okulisty ostatnio byłam w 2010 :zawstydzona/y: a mam krótkowzroczność. Zamawiam sobie soczewki przez neta, zamiast iść do kontroli i sprawdzić, czy coś sie nie pozmieniało...
Teraz czuję, że ciut słabiej widzę, ale podobno w ciąży może się tak zdarzyć i może minąć, choć nie musi, w każdym razie dobieranie szkieł zalecają dopiero po porodzie/ew. zmianę. Ale muszę zbadac siatkówkę, głównie po to idę.

Doli, bo to zależy od gina, moja zawsze używa wziernika, ale wcześniej jak chodziłam i w międzyczasie do innych, to też nie stosowali.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry