reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No proszę, jaka wyluzowana, czyli jest ok, to super :)

Mi na szczęście wymazy tylko z małej pobierali dotąd i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni ;)

Asia, a to Twój gin robi gbs? bo ja w zupełnie innym gabinecie robię i tydzień czeka sie na wynik, więc w 38 dla mnie mogłoby byc za późno. Na stronie mojego szpitala piszą, żeby mieć wynik z 34-36 tyg.

No proszę, jaka wyluzowana, czyli jest ok, to super :)

Mi na szczęście wymazy tylko z małej pobierali dotąd i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni ;)

Asia, a to Twój gin robi gbs? bo ja w zupełnie innym gabinecie robię i tydzień czeka sie na wynik, więc w 38 dla mnie mogłoby byc za późno. Na stronie mojego szpitala piszą, żeby mieć wynik z 34-36 tyg.

Kurczę nie wiem czy mój gin będzie robił to badanie, ale chyba tak, wiem, że cytologie on robi. Znaczy pobiera próbki

Milia kciuki za wizytę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️!!!

Myla dobrze ze wizyta udana , szkoda ze nie powiedzieli ile mała waży ...

Asia, podejrzewam, że w 35 tc będzie ok, na pewno wie, co robi :)

Babydust, to zaledwie 3 tyg.przed terminem, trzeba być gotową na wszystko ;)

Gbs w szpitalu wymagany jest właśnie z ok 35tc wcześniejszy to niby mniej wiarygodny jest..

Babydust to szybciutko urodziła ale maluch już donoszony więc spokojnie :)

dzień dobry :) ja dzisiaj dla odmiany od 6 na nogach. Młody wstał więc wyjścia nie było. Całą noc śpi spokojnie a rano przez ten katar zaczyna go męczyć kaszel i tak do południa a po południu spokój wrrr...
Jutro pewnie do lekarza. Jak ja tego nie lubię. Zwykle przytaszczymy coś gorszego... jak nie on to ja na pewno. I znowu nam pewnie uciekną zajęcia z logopedą i si :(

Młoda tak mnie wczoraj skopała, że aż mnie cały bok bolał. Teraz kopie mnie głównie na górze i z prawej strony brzucha a jak siedzę to podłazi mi pod żebra więc na dłuższą metę siedzenie odpada :(

Zdrowia dla synka i ty spruboj sie nie zarazic.
Ja tak samo mam ze mi z prawej strony jakos pod zebra sie wciska i nie moge usiedziec.

Karina gratki, dobrze ze cukier ok.

Doli marudo u ciebie nawet jak dobrze to tez nie dobrze:-D:wściekła/y:

Witam się i ja z rana, powiem szczerze, że od kilku dni jakiegoś doła mam. Czuję się jak wieloryb, mój brzuch jest ogromniasty, a to jeszcze 2 m-ce, waga też szaleje, w dodatku jestem jak staruszka ruszać się nie mogę, chodzę jak jakiś kaleki chłop, mam dość, pierwsza ciąża w porównaniu z tą to był pikuś. Wiem, że lepiej żeby dzidziuś posiadział jak najdłużej w brzuchu, ale ja już chciałabym urodzić i wrócić do względnej normalności.

Asia ja tez sie ruszam jak stara babcia i coraz ciezej mi

Milia kciuki za wizyte, mam nadzieje ze tam wszystko ok. Jak nie ma zywej krwi to nie ma zle.

reklama
Ja nawet nie dam rady Was nadrobić, jestem zakopana w notatkami bo bronie się we środę...Dawno się tak nie stresowalam, wiem, że nie powinnam, ale nie mogę nic poradzić :-(. Chce mieć to już za sobą...

Do góry