Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja w pierwszej ciazy po urodzeniu corki czulam czułosc , obowiazek zajecia sie dzieckiem jak plakalo rozrzewnienie jak na nia patrzylam ale milosc przyszla dopiero pozniej takze nie martw sie tak czasami bywaDużo piszecie ładnych rzeczy o tych maluszkach, że chcecie juz tulić itp. Mam nadzieje że nie będę jakaś złą mamą ale nie mam na razie takich faz... Pewnie je bardzo polubie i pokocham jak zobaczę i pomieszkać z nim ale na razie nie mam jakiś uczuć... Dziwnie przez to sie czuje...
no ja to zlewam bo przez cale zycie sie nauczylam ze przekonac ja do czegos to nie jest mozliwe bo ona jest najmadrzejsza i juzBabydust niefajnie Twoja mama się zachowuje, powiedz jej kilka słów albo zupełnie olej i powiedz dzieciom, żeby jej nie słuchały... ale nie powinna tak mówić :-(