reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Cześć dziewczyny trochę się nie odzywałam ale czytałam w miarę na bierząco:-) wróciłam do pracy i trochę ciężko, ale nie najgorzej oby do 10.09 :-) do najbliższej wizyty:-)
Chciałam nawiązać do wątku cukru.
Dla ciężarnej norma na czczo jest do 90 a po godzinie do 120
Dla nie ciężarnych jest co dwie godziny
Ale w ciąży trzeba mierzyć w chwili największego stężenia cukru czyli po godzinie... ja niestety od dwóch tyg już się kuje ale to nic

Natasza sam glukometr nic mi nie da. Paski mi się przeterminowaly wiec i tak musze sie wybrac do lekarza.
A poduszka nazywa się kojec matherhood. Patrzyłam ze teraz jest jeszcze jakaś wersja Premium ja mam ta zwykla. Nie wiem czym ta druga sie różni oprócz pokrowca.

Iza - a już myślałam, że jestem sama z tym zapachem papierosów! Ani ja ani mąż nie palimy, a wszędzie czuje ten smród :-(.

Nie pisałam, ale podczytywalam Was przez weekend, mam nadzieję, że z tą cukrzyca u wszystkich się unormuje...

Iza, Szaj mam to samo. A jak jemy na mieście i ktoś jara...uciekam :baffled: Ja jestem zdołowana bo pod nami mieszka para starszych Turków, którzy jaraja na potegę, w domu i otwierają okna i wszystko leci do nas :angry: I tak sobie biernie palimy juz od roku. Ja chce sie przeprowadzić a maz twierdzi, ze nie mamy kasy bo znowu malowanie, meble, byc może cała kuchnie trzeba będzie robic...bo tu wynajmują bez kuchni w większości. My mamy 52 metry i dwa pokoje, duzy i sypialnia z mała i potem drugim dzieciątkiem. Buu :-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, tyle naskrobałyście, że nie jestem w stanie nadążyć...więc zamelduję się tylko, a jak już będę na l4 to dołączę do grona stałych bywalczyń :-) Mam nadzieję, że nastąpi to już w tym tygodniu:tak:
Trzymajcie się cieplutko!

reklama
hej
u mnie remont dobiegl końca, teraz tylko dodatki i będzie zrobione, mały dziś 1 raz w nowym przedszkolu, nie ukrywam, że jestem zestresowana.....
kasia super, że z malestwem ok :-)))

Myla , Pat widać dzidziuś bardzo chce byc na świecie z Wami :-))

ilek ja biorę vitaminer prenatal , kwasy dha od 2 trymestru będę brać bo teraz nie są potrzebne

Angelika niestety ale na androida nie znalazłam nic, bo szukałam, same kiepskie aplikacje które nie mają wszystkiego czego szukałam ;/

Iza jak jak czuje papierosy to mam odruch wymiotny. dzisiaj prawie puściłam pawia, bo jedno dziecko w p-kolu wytrarło smarka w rękaw.. -_-

witam resztę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry