• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej dziewczyny,
Kurcze Pat a nie ma tam jakiegoś normalnego człowieka? lekarza? z którym można by było jak z człowiek porozmawiać, wyjaśnić i zapytać o celowość tego pesara?

Asia super sąsiad:)

Doli mnie tez w nocy bardzo często boli u już nie wiem na którym boku spać, ale jak delikatnie jakąś poduszkę podłożę miękka pod brzuch to jest lepiej, żeby nie opierał sie o materac tylko sobie leżał wygodnie.

Wiecie co doszłam do etapu że jestem bardzo ciekawa i zarazem lekko przerażona tym co ma się zaraz wydarzyć...Już tyle się naczytałam i nasłuchałam że ciekawi mnie jak to będzie naprawdę? I już bym bardzo chciała już...A z drugiej strony mega sie boję bo ja w zyciu miałam bardzo niewiele odczynienia ze służba zdrowia. Nigdy mi się nawet żaden ząb nie popsuł, a u dentysty byłam kilka razy na sprawdzenie...W szpitalu raz jak byłam mała i nie pamiętam i raz pęknięty mały palec, który nic nie bolał. Więc ja w sumie nawet nie wiem czego sie spodziewać?:szok:

Prawie skończyłam przez weekend czytać "język niemowląt" i jestem bardzo pozytywnie nastawiona to tego małego szkraba, ciekawe czy będzie słuchał rad książkowych?

Asia ja taki śnieg tej zimy widziałam tylko raz przez jeden dzień :)

Wstałam dziś wcześnie bo chciałam się do lekarza rodzinnego zarejestrować udało mi się za 172razem !! Rewelacja :/
Ja dziś kończe 34tc :).

Pat to jakieś żarty :-/ dali sterydy na płucka powinni sprawdzić szyjkę jak się nie skraca to odpuścić pesser przecież zaczynasz 35tc ..porażka..chyba im zależy aby kasę zarobić..

Doli dziś masz spotkanie na szczycie :) oby się udało :)

Myla uważaj na siebie i się tak nie forsuj..

No jak przyjdą wyniki to pójdę pogadac bo 200zl piechota nie chodzi a jak szyjka się dalej nie skraca to nie sadze żeby nagle sru i rodze... Może mały zszedł nisko i trochę skrócił a teraz spokój...

No właśnie...to naprawdę nie jest tak że jestem wyrodna matka i nie chce wydać pieniędzy na syna ale jeżeli to nie jest konieczne to wole tego uniknąć...tym bardziej że przy pessarze łatwiej o infekcje a jak wiadomo ja miałam z tym problemy często...

No ja rozumiem :) jakby była konieczność to matka wyda dużo więcej ale uważam że 35 t to nie ciąża zagrożona przedwczesnym porodem..
A dostajesz jakieś leki np luteine??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry