• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dobry :)

Margo to samo mam ze powietrza złapać nie moge jak za duzo gadam lol
Taki urok ...

Asia no to lipa z takim kurierem :(

Sataga zdrówka :)

Pat nie daj sie :p
Bez Twojej zgody i tak nie założą ...
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja tez myśle ze wczesniej urodzę ... Jest coraz ciężej :(
Spanie to jedna wielka katastrofa , bol głowy od 2 tygodni :(

Karina :( no wspolczuje mi tylko trudno sie przewrocic z boku na bok jak trafie akurat na twardnienie brzucha bo boli strasznie a tak to luz
i ze spaniem tez spoko - dzisiaj przed pojsciem do szkoly o 8 rano dzieci mnie obudzily i bylam mega nieprzytomna ze nawet oczu dobrze nie otworzylam zeby sie z nimi pozegnac ;D

ja tak troche zmienie temat ;) i przejde z powstrzymywaniem porodu do samego porodu
co wam wiadomo na temat wiesiolka branego przed porodem ?

No ba dlatego napisałam tak powściągliwie :)) :D

Karina musisz zwolnić tępo i nóżki zaciskać i dotrwasz :)
Współczuje bólu głowy..bolała mnie bardzo często na początku i teraz od dwóch dni..

babydust ja nic nie będe wkładać ani smarowac sobie tam :P
nie wierze zbytnio w te ludowe metody jak też picie liści z malin itp.
lepiej działa wyszorowanie podłogi na klęczkach i schody :P

Ja mam właśnie taki plan szorowanie szafek, podłóg i tego typu prace...tylko abym się zbytnio nie spociła bo mogę nie zdążyć się wykompać :)) żarcik :D choć bym miała urodzić pod prysznicem to muszę się wykompać i ewentualnie trawniki jeszcze przyciąć :P

reklama
Asia a ty na plozniczym lezysz czy gdzies na chirurgii ze nie masz ktg :szok: dziwne
?

na ginekologii. Miałam ktg jak mnie przyjmowali, a potem już tylko pytali czy czuje twardnienie lub skurcze. Ach, chce już do domu. Od kąd tu jestem na polu piękna pogoda, słońce mi grzeje przez szybę. Tyle by można zrobić, wózek wyprać i wystawić na powietrze by wysechł, pościele wyprać, a jak wyjdę pewno będzie lało i żabami(sniegiem, mrozem) prało :'(

Mój dostał info od kuriera, że zlecenie zosało odrzucone-nie zrealizowane, no nie ja bym im nagadała, przecież my spełniliśmy wszystkie warunki, a wina kuriera, jak dostał termin i godzinę powinien się jej trzymać, tym bardziej że moj p. Zamawia go z firmy, bo mają podpisaną umów z kurierem. Ponowili zlecenie. Jak dziś nie odbiorą tego łóżeczka, to chyba ja to załatwie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry