• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

UUu anulka ale cie trzyma :( a co do porodu to ma racje :D jest i tak ze z rana na wizycie u gina nic nie zapowiada porodu a po poludniu dziecie na swiecie :)
ja znowu herbate z cytryna na moj katar wypilam i znowu zgaga gigant - maskara :(

reklama
Ja z nudów przysnełam i teraz jeszcze gorzej..ale czekam już w kolejce do lekarza..i znów ucho boli...:(

Anulka współczuje i nie dziwie się że jesteś wściekła.. A z porodem dobrze Ci powiedział :)

jestem laseczki

gardło mnie boli..nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee znowu!!!!!! łajjjjjjjj

natasza wolałabyś nie wiedziec co wymyśliłam bo normalnie obciach :P

Anulka niezły tekst :P chyba bym się wkurzyła.. ale ja tak miałam rano na wizycie o 10 tekst że jeszcze se pochodzę z 2 tyg w tej ciaży bo szyjka wysoko, zaknięta itp. a na wieczór poszło..

Ehh..i co dalej jest to dziadostwo wirusowe.. Pastylki na gardło krople do nosa i apap na gorączkę powyżej 38 stopni ...
Jak nie przejdzie to w czwartek do kątroli ..

Co tu taka cisza?:)

Doli wizytacja się przeciągneła?:)

natasza

13.25-15.20
żal pe el.

było w miarę, neutralne tematy itp. mogłoby być dalej ale nic na siłe

nie powiem co wymyśliłam, bo wstyd normalnie jak się potwierdzi to powiem wtedy ale wiedz, że moja wyobraźnia jest wielka :P :P :P

Doli to jakiś poślizg był bo miało być od 11 :D

Jeszcze zajebisty ZUS miał dzisiaj przelać mii kasę. Ale oczywiście ich motto nie znasz dnia ani godziny... No żesz k.. mać. A chciałam jechać na zakupy aptekowe i poprawić sobie humor.

I ja jestem..

Posprzątałam piętro, zjadłam łososia z brokułami i padłam. Właśnie się przebudziłam :eek: I chyba dalej w kimę pójdę..

Doli no to ładnie, wizyta odbębniona to teraz na jak długo będzie spokój? heh Przyznaj się co Ty tam znowu wymyśliłaś :cool2:

Ja wizyt przynajmniej do kwietnia się nie spodziewam. Tyle dobrze jak się tak daleko mieszka.

Natasza a Ty zdrowiej. Mnie całe szczęście nic nie bierze.

Anulka niezły tekst lekarza hehe Ale nie martw się - ja taki sam na ostatniej wizycie usłyszałam. Choć mi powiedział że tak jeszcze ze 2 tyg i mam się wszystkiego spodziewać.

Babydust ja mam zgagę bez przerwy. I nie ważne co zjem czy czego nie zjem... :confused:

reklama
Najgorzej mnie denerwuje że nikt mnie nie rozumie oprócz Was, mówię do mojego że mnie strasznie brzuch od kaszlu boli i że mam skurcze. Przejął się że hej. Lekarz mi mówi ze spoko spoko to 9 miesiąc. A mi naprawde jest zajebiście ciężko, od ponad dwóch tygodni mam zapalenie oskrzeli kaszle że mi chce płuca wyrwać aż wymiotuje, Dzieć mi molestuje tak szyjkę że płakać mi się chce. A każdy wymaga żebym chodziła i szczerzyła zęby do wszystkich. Poczekajta.

No ulżyło mi trochę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry