• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Doli na szczescie to trzeba lykac a nie smarowac ;)
a ja z kolei na taki wysilek przed porodem sie nie pisze bo pozniej nie masz sily na porod ;) bede lezec i pachniec a do sprzatania podlog i okien zatrudnie pania :)
lykalam oeparol przed zajsciem w ciaze :) moze z jej zakonczeniem tez pomoze :-D

reklama
Natasza racja ;) ale tez i nie wierze ze to moze pomoc
mam kolezanki ktore probowaly i nic , jedna nawet w 4 dzieckiem ciagle latala po schodach targajac ze soba swoja 2 letnia corke , sprzatala ile wlezie i co ? 6 dni po terminie poszla do gina ktory zrobil masaz szyjki i po tym dopiero urodzila :)
ja jakos tylko wierze ze seks moze pomagac ze wzgledu na prostagladyny w spermie :)
ja przed porodzie z corka dostalam specjalny zel zawierajacy to co sperma zeby zmiekczyc szyjke i podzialal bardzo ladnie :) - porod ekspresowy

Ostatnia edycja:
babydust oj tak siły się przydadzą :D swoją droga fakt mi to nie pomogło bo nosiłam do 41 tyg. miałam iść na wywołanie i chyba z tych nerwówó wody się same posączyły i dzień wczesniej urodziłam :P

eh, a ja sobie znowu nowa rzecz wkręciłam...kiedy ten czw,. nadejdzie bo zwariuje przecież :-D:-D:-D:-D:-D

Ja policzyłam luteinę i mam tylko do czwartku rano..a wizyta w poniedziałek i nie wiem co robić..dzwoniłam do gin ale nie mógł odebrać..
Może w razie w poproszę rodzinnego lekarza o receptę

natasza ja w takich sytuacjach ide do apteki z opakowaniem po zuzytych tabsach i mowie jak jest i ze recepte doniose pozniej i najczesciej dostaje bez problemow z tym ze najpierw place 100% a jak donosze recepte to wtedy zwracaja mi roznice :)
tylko nie chodze do marketowych aptek wtedy tylko do takich mniejszych s abardziej sklonni do ustepstw
a jak juz jest problem to wysylam meza - on zawsze z kobietami zalatwi tak jak chce ;)

reklama
Jestem juz po wizytach. U rodzinnego dalej zapalenie oskrzeli i kolejny antybiotyk. U gina pobrał mi wymaz a na moje zale ze mam skurcze i wszystko mnie boli mówi ze to normalne w 9 miesiącu. A jak się go zapytałam po badaniu czy nie widać oznak porodu, to zaczął się śmiać i mówi: Anka to już 9 miesiąc. Możesz rodzic w każdej chwili. Super.

Ogólnie przyjechałam zła jak osa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry