• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka no właśnie nikt tego nie rozumie. Wiesz co ja zrobiłam mojemu M żeby choć trochę zrozumiał jak ja się czuję? Jak leżał na kanapie to położyłam mu na brzuch 2 kilo mąki a on do mnie - co ty robisz? oddychać nie mogę. No i od tego czasu cały czas pyta jak mi pomóc, czy może chce masaż i jakiś taki nawet bardziej opiekuńczy się zrobił :)

reklama
Margo, 2 kg to za mało, gdzie wody płodowe, łożysko i powiększona macica, trzeba było ze 4-5 mu położyć :-D

Anulka, Natasza zdrówka! Kaszel nasila skurcze niestety...

Doli przynajmniej masz to za sobą :-) przyznaj sie, nie daj się prosić ;-)

Jak mój się zapytał co tak stękam to mówie do niego że przyczepie mu do brzucha 10kg i zobaczymy jak będzie funkcjonował..już więcej takich pytań nie zadaje :))

Mi opadł trochę brzuch bo lepiej mi się oddycha leżąc na plecach a jeszcze z tydzień- dwa temu to myślałam że się udusze..

Niestety wiem że kaszel nasila skurcze..brzuch mnie trochę boli..ale biorę zapobiegawczo no spe 2x1 i oby wszystko przeszło..

UUu anulka ale cie trzyma :( a co do porodu to ma racje :D jest i tak ze z rana na wizycie u gina nic nie zapowiada porodu a po poludniu dziecie na swiecie :)
ja znowu herbate z cytryna na moj katar wypilam i znowu zgaga gigant - maskara :(

Babydust i inne chorowitki, oczywiście że cytrynka i witamina C jest super na przeziebienia itp. ale pamietajcie że ona ginie w 60 stopniach tak jak właściwości lecznicze miodu więc dodajac do wrządku miód bądź cytryne robimy sobie troche droższy cukiek i kwasek:)

Anulka ale lipa z tym zusem.. :/
ja dziś pita wielebnie dostałam..
jeżyki ja też dzisiaj zjadłam! mniam mniam :D

Margo nie powiem :P spokój hmm..już było kiedy ja przyjde-ale powiedziałam, ze raczej nie predko bo siedzenie mi nie służy i ze zapraszam do nas, to już bez odzewu lol

milia ;-) ;-)

coś bym zjadła hmm..:confused:

Ja pita juz rozliczylam. zniosła mi mama do jakiejś księgowej po 15 zł za mój i M. I od razu wysłała do skarbowego. Bo ja musze w dwóch różnych urzędach rozliczać. To jakbym musiała stać to wyprawa na cały dzień.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry