• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Pat, to może się nie zgadzaj na pessar? Gdybyś po prostu leżała, to pewnie też szyjka wytrzyma...

Asia, co szpital, to obyczaj, u mnie wszystkim ciężarnym robili ktg 2-3x na dobę...

Ja też sie przemeldowywałam jakis czas temu, ale dałam stare zdjęcie do dowodu :-D

Pat no zanim ci go zaloza to będziesz.zacynac 36 tydz. Ja bym juz się nie zgodziła. Daj spokój to w zasadzie 200 w dupie (ściślej to w Piz... ;) )

Mój tata przyjechał i jest zachwycony mieszkaniem :)
I kurde padł mi aparat w telefonie!!!!!!!

Asia a ty na plozniczym lezysz czy gdzies na chirurgii ze nie masz ktg :szok: dziwne

Pat jak nie chcesz tego passeru to moze faktycznie nie zgadzaj sie wyjdz na wlasne rzadanie i przelez w domu
a ty chcesz w tym szpitalu rodzic ?

Tak chce tu rodzic. Wypisać na własne żądanie się nie chce bo jakby nie daj boże cos się stało to bym sobie nie wybaczyła...ale chciałabym żeby mi zmierzyli szyjkę zanim podejmą decyzje bo możliwe że ona się już dalej nie skraca...

sataga to wyrodne obydwie jesteśmy ;D przynajmniej jak mały w p-kolu ro się nie dre na niego :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo niestety ale nerwy słabe i wychodzę na sucz :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja śpię całą noc na plecach :szok::-D co do lekarza to obejrzyj sobie gardło w lustrze i zdecyduj ;D płukaj wodą z solą, wodą z wodą utlenioną, wodą z sodą, kup sobie takie ziołowe kropelki z szałwią do płukania i do psikania tantum verde albo halsept - to moja stala apteczka ;D + płukanie kitem pszczelim, mnie tez boli doszła mi chrypa i mam czerwone jak na angine a przez to, że wczoraj wypiła kefir z lodówki...o masakra co ja mam z tym :/

Myla czekam na zdj!!!!!!!

u mnie sniegu brak za to deszcz, hmm a moze ze sniegiem :confused:
juz ktorys dzien z rzedu budze sie nad ranem kolo 6. i spac niemoge... dzis pierwszy raz probowalam spac z poduszka miedzy nogami i stwierdzam ze mi chyba jednak wygodniej troche, mimo ze brzuch nie az tak duzy ale jednak wygodniej sie tak spi :)

coraz mniej nam zostalo, to nasze ostatnie tyg w ciazy ;) tylko patrzec jak ktoras zacznie rodzic :)

reklama
Anulka a może zapytaj czy Cię nie przepuszczą? albo zacznij głośno dyszeć, wachlowac się
;D że Ci słabo :P stękaj itp :P

aga ja próbowałam spać z tym rogalem ale nie wygodnie mi, nie umiem z tym :/ więc lezy i czeka na malca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry